Çapan : “İmamoğlu rahat Bin Ali Yıldırım daha stresli olacak” dedi

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner,tecrübeli siyasetçi Dr.Gürbüz Çapan’a CHP İstanbul İBB adayı olarak Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu açıkladı. Ak Parti’nin adayı da muhtemelen Bin Ali Yıldırım olacak neler söylemek istersiniz sorusuna şu şekilde cevap verdi. ”Ekrem İmamoğlu arkadaşımız genç dinamik ve başarılı bir şekilde Beyklikdüzü Belediyesini 5 sene boyunca çok başarılı bir şekilde yönetti. Bu başarısı da kendisine İstanbul Anakent Belediye Başkanlık adaylık yolunu açtı. Ben İmamoğlu’nun dolayısı ile CHP’ nin İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanlığını alacağını düşünüyorum.

Bu seçimde İmamoğlu stressiz ve doğru bir seçim çalışma yapacak. Ancak Başbakanlık yaptıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını kaybedip bütün şöhretini tehlikeye atacak olan Bin Ali Yıldırım’ın rahat bir seçim çalışması yapabileceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla her halukarda bu seçimin kazananı İmamoğlu ve CHP olacak dedi.

İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı olarak muhteşem bir iş çıkardığınızı her gün videolarınızı izleyerek görüyorum

Gürbüz Çapan şunları söyledi ”Ulusal medya bir şekilde siyasi otoritenin güdümüne girdi. Onların artık bağımsız yayın yapması çok zor. İşte sizin gibi kanallar halkın gerçek düşüncesini ve gündemini bize iletiyorlar. Her gün sizin yaptığınız sokak röportajlarınızı zevkle izliyorum. Halktan kopmamak adına bütün idarecilerinden sansürsüz ve kimseden çekinmeden yayın yapan sizleri izlemelerini tavsiye ederim. Ben sokak röportajlarınızdan çok istifade ediyorum. Çok sayıda efsane videolarınız var. Mesela yıllar önce Eseyurt Kıraçta yaptığınız bir sokak röportajında bir amca “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kast ederek zaten her şeyi tek başına yapıyorsun daha Allah’mı olmak istiyorsun. Eğer amacın bu ise toplanag Allah diyen“ çıkışını unutmam mümkün değil şeklinde konuştu.

Geleceğim Zeytinburnu Platformu olarak yaptığınız çalışmaları çok önemsiyorum

Kurmuş olduğunuz Platformun amaca her ne kadar tarihi mekanların ve ebedi şahsiyetlerin gelecek kuşaklara aktarılması olsa da kentin mimarisi, ve dokusu ile alakalı da halkı bilgi sahibi yapacak seminer, panel ve konferanslar yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

Bu konuda üzerime düşen bir şey var ise her zaman yanınızda olurum diyen Dr. Gürbüz Çapan gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ve ekibinin yaptığı çalışmaları çok önemsediğini ifade ederek gelecek süreçte belediye başkanı kim olursa olsun mutlaka Platform’un fikir ve düşüncelerinden yararlanması gerektiğini düşünüyorum dedi.

Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi 

Dr. Gürbüz Çapan’ın gerek İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalımızın başarılı çalışmaları hakkında güzel duygu ve düşünceleri gerekse de kurucu başkanı olduğum geleceğim Zeytinburnu platformunun yaptığı çalışmaları takdir etmesi beni çok memnun ve mutlu etti. Ayrıca metihleri ile daha da çok çalışmamız gerektiğine bizi motive etti. Ekibimle beraber daha güzel çalışmalara imza atacağımızdan kimsenin endişesi olmasın dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim