Cilt Bakım Hizmetleri Ve Kırışıklık Tedavisi

 

Vücudumuzu tamamen saran ve dış etkenlerden koruma özelliği olan cildimizin bakımı büyük önem taşıyor. Bunun için son yıllarda geliştirilen bir takım cilt bakı teknikleri ile güzel ve bakımlı ciltlere sahip olmak mümkün olabiliyor. Cilt bakım hizmetleri genel bir kavram olmasının yanı sıra içeriğinde birçok hizmeti barındırıyor. Bu hizmetlerin başında çeşitli nedenlerden dolayı baş gösteren kırışıklıklar için yöntemleridir.

 

 Kalıcı Kırışıklık Tedavisi Yöntemleri

 Ciltteki kırışıklık bazı kişilerde yaşlanmaya bağlı olarak gelişirken bazı kişilerde beslenme ve metabolizma özelliklerine göre gelişebiliyor. Özellikle 50 yaş üzeri kişilerde cilt yağ dokusunun etkisinin azalmasından dolayı ciltte kırışıklıklar kendisini gösteriyor. Bu tür durumlarda kalıcı bir şekilde kırışıklığın önüne geçilmesi için cilt gerdirme yöntemleri uygulanıyor. Bu sayede cildin yağ dokusuna gereksinimi kalmayacağından kırışıklık durumları bir daha yaşanmıyor.

 

 Ciltteki Leke Nedenleri ve Tedavi Yöntemleri

 Kişilerin cilt bakım yöntemlerine başvurmalarına neden olan etkenlerin başında ciltte görülen lekelerdir. Ciltte meydana gelen lekeler cildin ve kişinin genetik yapısına göre değişiklik gösteriyor. Özellikle yaz ve bahar aylarında güneş ışınlarına maruz kalmak bazı ciltlerde leke ortaya çıkardığı için kişiler için sorun teşkil ediyor. Bu nedenle gelişen cilt bakım teknikleri ile uygulanıyor.

 

 Leke Tedavi Yöntemleri

 Cildin birçok yerinde ya da kısmi bölgelerinde meydana gelen leke durumları için öncelikle dermatolog tarafından ön muayene yapılarak leke tedavi yöntemleri belirleniyor. Son teknolojik gelişmeler ile birlikte leke tedavi yöntemleri arasında en sık lazer sistemi uygulanıyor. Lazer yöntemi uygulanırken uygulanan lazer ışın rengi ciltteki lekeye göre değişiklik gösteriyor. Lazer yöntemi ile yapılan işlemler hastanın durumuna göre birkaç seans sürebiliyor. Bu süre içerisinde hastanın doktorun önerilerine dikkat ederek tedavi sürecini tamamlaması hızlı ve kalıcı çözüm bulunması açısından oldukça önemlidir.

 

 Göz Altı Dolgusu Fiyatları

 Cilt bakım hizmetleri arasında yer alan göz altı dolgusu en çok tercih edilen bir diğer cilt bakım hizmetlerinden birisidir. Bu konuda hizmet almak isteyen kişilerin en çok merak ettikleri konuların başında konusudur. Bu işlem için standart bir fiyat söz konusu olmayıp, fiyatlar kişilere yapılacak işlemlere göre değişiyor.

Editör: TE Bilisim