Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı Hasan Yılmaz:
 
“CHP PARAMPARÇA OLDU”
 
 
ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ-Demokratik Sol Parti (DSP) Zeytinburnu Belediye Başkanı Hasan Yılmaz, gazetemize ilginç açıklamalarda bulundu.
 
CHP ZEYTİNBURNU İLÇE ÖRGÜTÜNDE GERÇEK CHP’Lİ YOK
 
DSP Zeytinburnu belediye başkan adayı Hassan Yılmaz Gazetemize ilginç açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Teker teker İsim vererek kimse hakkında konuşmak  istemiyorum. Ancak CHP’nin darmadağın bir halde olduğunu eskiden bu partide ilçe başkanlığı ve ilçe yöneticiliği yapan birçok insanın şu an partilerine sokulmamaları  Emecan’ın her yere yazdığı gibi “Adilce Yönetim”in lafta kaldığını herkes gibi bende görüyorum. Son on beş aydır Adil Emecan Para’nın gücü ile Gerçek CHP’lileri dışladığını sağır sultan bile duymuşken CHP ile yöneticilerinin bu duruma sesiz kalması da Ayrı bir sıkıntı olarak görülmelidir” dedi.
 
 
HER ŞEY PARA DEMEK DEĞİL
 
Yılmaz, konuşmasının devamında, “Belediye başkanlığım zamanında Kazlı Çeşme tabakhanelerinin yıkılmaması için dericilerin başkanı Turgut Koşar o zaman bana yıkım kararını imzalamamam  için 50 milyar yani 18 milyon dolar para teklif etti. Ben Tabakhanelerin artık ihtiyaca cevap veremediğine inandığım ve halkın sağlığını tehdit eder vaziyete geldiklerini düşündüğüm için bu teklifi elimin tersi ile red ederek kararı imzaladım ve tabakhaneler buradan Tuzla ve Çorluya taşınmış oldu” dedi.
 
 
BEN APTAL O ÇOK ZEKİ DEĞİL
 
Yılmaz, birbirinden ilginç açıklamalarının devamında, “Benden sonra başkan olup aynı benim sürem kadar başkanlık yapan “başkaları gibi para gelsin de nereden gelirse gelsin” deseydim dönemimde devasa işler yaptım. Kazlı Çeşme ve Hal binası benim imzamla burada taşındı. Dönemimde isteseydim Milyon dolarlık  rüşvetler alır çok küçük bir kısmını şov ve reklama ayırır ve derdim ki “SHP gibi Sosyal Demokrat bir partiden seçilmiş emekçi dostu bir başkan olarak yıkım kararını imzalarsam binlerce emekçi işsiz kalacak der imzayı atmaz Hakkım olmayan 18 milyon doları da iç etmesini bilirdim” ama hiçbir zaman hakkım olmayan bir şeyde gözüm olmadı ve yinede olmayacak” şeklinde konuştu.
 
 
PRESTİJ İŞ MERKEZİ İNŞAATI 40 M2 DEN NASIL 120 M2 OLDU ?
 
Prestij İş Merkezi ile ilgili iddialar ile ilgili Yılmaz, “Ben de bazıları gibi Prestij iş merkezinin 40 bin metre karelik inşaat iznini 120 bin metre kareye çıkarsaydım bugün tüm elektrik direklerine tanesi en az 10 dolar olan binlerce afiş yapıp asanlar gibi bende aynısını yapacak kaynaklara sahip olurdum. Çünkü ikimizde beş yıl belediye başkanlığı yaptık. O arkadaş daha zeki ben de aptal değilim. Aramızda sadece ahlak farkı var, kendime ait olmayanda gözümün olmaması var” dedi.
 
HİÇBİR SOSYAL DEMOKRAT EMECAN’A OY VERMEZ
 
Yılmaz, “Bu ve benzeri onlarca iddiaya cevap vermediği sürece hiçbir sosyal demokrat insan Emecan’ oy vermez. Bakın göreceksiniz ben Emecan’dan daha fazla oy alacağım” şeklinde konuştu.  
 
ELEKTRİK DİREKLERİNE BİNLERCE AFİŞ
 
Seçim döneminde Emecan’ın harcadığı paralara değinen Yılmaz, “Zamanında helal haram demden,bu para benim hakkım mı değil mi hesabı yapmayanlar bugün tanesi en az 10 dolar olan binlerce afişi yapıp sokaklara asıyorlar.Yazık günah.Başka bir adayın davetiyelerine israf diyenlerin yaptığı seçim harcamalarına bakın bakalım hangi para ile yapmışlar.Benim el ilanımı oğlum bastırdı,kartviziti ben bastırdım afişlerimizin bedeli de daha matbaaya ödenmiş değil” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim