Bir gösteri için kadın kılığına girerek sosyal medyada büyük yankı uyandıran ünlü şarkıcı Çelik neden kadın olduğunu ve bunun öncesinde ne gibi ayrıntılara dikkat ettiğini Cüneyt Özdemir'e anlattı.

Şizoid adlı oyununu anlatan Çelik; ''Bu Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal tarafından hazırlanan bir tasarım. Benim tarafımdan yazılmış ve yönetilmiş bir Şizoid oyunu. İlk gösterimi bir davetli kitlesine yapıldı ve 12 Mayıs'ta ilk kez halk karşına çıkacağız. Projenin özü bu'' diyerek projenin ne olduğunu anlatan Çelik Şizoid oyununda neden kadın olduğunu;

NEDEN KADIN KILIĞINA BÜRÜNDÜ?


''Çelişkilerde kaldığımız, öteki olduğumuz, kalabalığın doğrusuna ayak uydurduğumuzu ben ancak öteki olarak, yani kadın olarak yansıtabileceğimi düşündüm'' şeklinde açıkladı.

YADIRGAYANLAR VE TEBRİK EDENLER OLDU


Ayrıca Çelik bu nedenle kendisine yapılan tepkileri olgunlukla karşıladığını dile getirdi. Kimi insanın yadırgadığını ve kızdığını söyleyen Çelik, cesaretinden dolayı onu kutlayanların da olduğunu söyledi.

Oya Tolga ve Yıldırım Mayruk'un konuşmasını anlatan Çelik, Oya Tolga'nın hiçbir şekilde Çelik'ten kadın olmaz, onun her yerinden erkeklik fışkırıyor demesini gülerek anlattı.

BİR AY BOYUNCA TOPUKLU AYAKKABI GİYMİŞ


Ayrıca sadece topuklu ayakkanı giyebilmek için 1 ay boyunca çalıştığını da söyledi. Bunun çok zor ve iğrenç bir şey olduğunu da sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilisim