Çamaşır makinelerinin en önemli avantajlarından birisi de elde yıkamada çıkılamayacak su sıcaklıklarında çamaşırların yıkanabilmesini sağlamasıdır. Çamaşırlar, yıkama programına göre yıkama suyunu farklı değerlerdeki sıcaklıklara çıkartarak, yıkama işlemini yerine getiriyor. Bu şekilde çamaşırların kirlerinin tamamen çıkartılması ve yüzde yüz hijyenik duruma getirilebilmesi sağlanabilmektedir. Bu gibi avantajları nedeni ile yaygın olarak kullanılan çamaşır makinelerinin yıkama suyunu çok fazla ısıtması ile ciddi bir teknik problemin olduğuna işaret etmektedir. Aynı zamanda da çamaşırların tipine göre de farklı zararlara neden olabilir. Bu yüzden çamaşır makinesi yıkama suyunu çok kaynatmaya başladığı şeklinde bir durum söz konusu olması durumunda mutlaka merkezine başvuru gerçekleştirerek, profesyonel destek alınması gerekmektedir.,

Çamaşır makinesinde yıkama suyunu çok düşük sıcaklıklarda seçilmesine rağmen, çok yüksek sıcaklık değerlerine çıkıyor ise makinede teknik bir parçanın arızalandığını göstermektedir. Çamaşır makinesindeki yıkama suyunu çok ısınması problemi soğuk-sıcak su giriş bağlantılarının hatalı yapılmış olması gibi genel hata odağındaki nedenlerin dışında su sıcaklığını belirleyecek termostat başta olmak üzere su giriş ve ısınma fonksiyonunu sağlayacak parçalardaki teknik arızalar, bu tip bir sorunla karşı karşıya kalınmasına neden olabilir. İşte böyle bir durumda mutlaka profesyonel servis hizmeti alınması gerektiğinden, uzun yıllardır bölge genelinde profesyonel çamaşır makinesi servisi hizmetleri sunmakta olan merkezine başvuru gerçekleştirilebilir. Alanında uzman ve deneyimli ekipleri ile kısa süre içerisinde arızanın kaynağını tespit ederek, gerekli olan onarım müdahalelerini yerinde gerçekleştirmektedir.

Bölge genelinde her zaman tam donanımlı servis araçları ile müdahale için hazır bulundurulan uzman teknik ekipler ile ilgili adreslere gelen talepler üzerine en hızlı şekilde yanıt sağlanmaktadır. Alanında uzman ve deneyimli teknik personeller tarafından tüketicinin detaylı olarak bilgilendirmesinden sonra alınacak onay doğrultusunda makinede sorunlu olduğu belirlenen parça için onarım ya da parça değişimi işlemini garantili olarak gerçekleştirmektedir. bu şekilde çamaşır makinesinin arızalı olmasından mütevellit onarımı yapılan ya da parça değişimi uygulanan teknik parçanın tekrar kısa süre içerisinde aynı ya da benzer arızalara neden olması durumunda tüketiciler açısından ek maliyetlere neden olmaması ve mağduriyet yaşanmaması sağlanmaktadır.

Editör: TE Bilisim