Büyük beden kadınlar için alt, üst ve dış giyim kategorilerinde online olarak kıyafet satışı yapan Buyukmoda.com da her sezon birden fazla kreasyon ile sadık müşterilerime modaya ve trende uygun kıyafetler sunmaktadır.

Sonbahar ve kış sezonunun açılmasıya birlikte trençok, büyük beden mont, kaban, hırka gibi kişiyi sıcak tutan kıyafetlere olan rağbet artmıştır. Kaşe kabanlar, ceketler, yağmurluklar hem sosyal medya hesaplarında hem de internet sitesinde oldukça beğeni topladı.

Büyük Beden Elbiseler Her Zamanın Vazgeçilmezi

Günlük şıklığı, rahatlığı ve trendi yakalamak ve aynı zamanda fazla kilolarından rahatsız olan kadınların kendilerini daha zayıf ve uzun göstermesine olanak sağladığı en kolay parçaların başında elbiseler gelmektedir.

Hem yaz aylarında hem de kış aylarında çok kolay biçimde kombilenebilen büyük beden elbise modelleri birbirinde farklı desen, renk, kesim ve modeliyle her dönem en çok satış yapılan ürünlerin başında gelmektedir.

Kısa ve uzun kollu, mini, maxi, kapüşonlu, yırtmaç detaylı, siyah, beyaz, kırmız, bej, dantelli gibi birçok model ve kişiye hitap eden elbiseler hem ofis hem de günlük kullanımda tercih edilmektedir.

Davetlerin Baş Aktörü Abiye Elbiseler

Düğün, kına, balo, davet, iş toplantısı, iş yemeği gibi birçok özel gün ve gecelerde kadınların kurtarıcısı ve adeta sarıldıkları kıyafetlerin başında abiye elbiseler gelmektedir.

Topuklu ayakkabı, elbisenin tarzına göre şık ve gösterişli ya da sade aksesuarlarla ve ortama uygun makyaj ile kombinlenen abiye elbiselerle her daim dikkat çekilebilmektedir.

Kilolu kadınların bu ve benzeri özel günler için en çok satın aldığı parçalardan biri de tüm bu nedenleri göz önüne aldığımızda büyük beden abiye elbiselerdir. Femina Tekstil bünyesinde faaliyet gösteren Buyukmoda.com abiye elbise kategorisi özellikle mezuniyet ve düğün sezonunda en çok trafiği aldığı aylar olmuştur.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim