BEYLİKDÜZÜ’NDE YUSUF UZUN’A SEVGİ SELİ

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet Beylikdüzü Cumhuriyet Çarşısını gezerek vatandaşlara projeleri hakkında bilgi verdi.

ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ

AK PARTİ Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet Beylikdüzü Cumhuriyet Çarşısını gezerek vatandaşlara projeleri hakkında bilgi verdi.

HALKTAN SEVGİ SELİ

Uzun ziyaret gerçekleştirdiği işyerlerinde kendisine sevgi selinin olması gözlerden kaçmadı. Birebir vatandaşların da sorularını cevaplayan Uzun daha sonra birçok fabrikaya gidip, fabrika çalışanları ile biraraya geldi. Öğle yemeğinide fabrika işçileri ile birlikte yiyen Uzun,  “Beylikdüzü’ne hizmet için geliyoruz” dedi.

İSTEYEN HERKES BİZE ULAŞABİLECEK

AK Parti'nin adayı Yusuf Uzun 25 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, “Ticaretten geliyorum. Sanayicimizi ve esnafımızı iyi anlarım' diyen Uzun, ilçenin eksiklerini vatandaşla birlikte tespit edip birlikte çözmeyi vaat ediyor. Ulaşım, eğitim, sağlık, spor, kültür-sanat tesisleri yapmak için çok sayıda proje hazırladıklarını söylüyor. Uzun, ilçenin ulaşım ve sağlık sorunlarını öncelikle ele alacaklarını ve bunları merkezi hükümet ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile çözecekleri sözünü veriyor. Beylikdüzü sahilinin düzenlenmesi, Yeşil Vadi Projesi, TIR parkı ve yeni otoparklar yapılması için projeleri olduğunu söyleyen AK Parti adayı Uzun, kendi döneminde belediyenin kapılarının herkese açık olacağı sözünü veriyor. "Ulaşılamayan bir belediye başkanı olmayacağım, isteyen her vatandaş bana ulaşıp derdini ve isteğini iletebilecek." diyor.

 

Editör: TE Bilisim