Beylikdüzü Belediyesi’nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği piknikte kentte yaşayan yüzlerce anne, sevdikleriyle birlikte güzel bir gün geçirdi.
 
Annelere, çocuklarını sağlıklı yetiştirebilmeleri için Beylikdüzü’nü daha yeşil, daha mavi yapacakları sözünü veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: “14 kilometrelik, sahilimiz, İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden biri olacak” dedi.
 
Beylikdüzü Belediyesi’nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği piknikte,  kentte yaşayan yüzlerce anne sevdikleriyle birlikte güzel bir gün geçirdi.
Adakent Çamlığı’nda gerçekleşen pikniğe İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık  ile birlikte gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, annelere kırmızı karanfil hediye ederek, Anneler Günü’nü kutladı.
Beylikdüzü halkma en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Başkan Uzun, şöyle devam etti:
“Beylikdüzü, İstanbul’un 39 ilçesi içinde sizler gibi yaşamaktan mutluluk bir yer. İstanbul’un bir çok yerinde insanlar bir ağaç gölgesi bulabilmek için kilometrelerce yol gidiyor. Ama bizim kentimizin içinde koruluklar var. Bugün de bunlardan birinde bu güzel günü sizlerle paylaşıyoruz. Beylikdüzü’nün yeşilini ve mavisini daha belirgin yapmak için elbirliğiyle çalışacağız. Annelerimiz, çocuklarını daha sağlıklı, yeşil ve temiz bir çevrede yetiştirecekler. 14 kilometrelik bir sahil bandımız var. Burayı İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden biri haline getireceğiz.”
Başkan Uzun, annelerin kültürümüzde önemli ve özel bir yere sahip olduklarını ifade ederek, “Annelerimizin bu özel gününü saygı ve sevgiyle kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu günler diliyorum. Annelerinizin değerini bilin” dedi.
Piknikte, Beylikdüzü, Gürpınar ve Yakuplu bölgelerinden, sivil toplum kuruluşları ve muhtarların oylarıyla seçilen 3 anneye “Yılın Annesi” ödülleri verildi. Yılın annesi seçilen aslan Alkaç. Hanife Günay ve Hatice Parparoğlu’na ödül ve plaketlerini Başkan Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ayhan Bilgiç ve Belediye Başkan Yardımcısı Taher Sert verdiler.
Kavurma pilav ve Balıkçı Kenan’ın ızgara balık ikram ettiği pikniğe, Türk Halk Müziği Sanatçıcı Aynur Güneş türküleriyle, İMKB İlköğretim Okulu öğrencileri folklor gösterileri, kolbastı ekibi de ilginç danslarıyla renk kattı.

Editör: TE Bilisim