Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, fabrika ziyaretlerine devam etti. Bu hafta Printpark Ofset Ambalaj ve Erkul Dağıtım ve Pazarlama firmalarını ziyaret eden Başkan Uzun, öğle yemeğinde fabrika çalışanları ile bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi'nin vizyonunun takip edilen öncü bir belediye ve tercih edilen öncü bir kent olmak olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Başkan Uzun, “Yeni ilçe olmamıza rağmen bazı belediyeler, çalışmalarımızdan yararlanmak için bize müracaat ediyorlar. Bu bize gurur veriyor. Örnek alınan bir belediyeyiz” dedi.

İyi Bir Ekip Olmanın Önemli Noktalarına Değinildi

Çalışanların motivasyonu için yöneticilerin neler yapması gerektiğini de ifade eden Başkan Uzun, firma yönetiminin çalışanlarına değer veren, gelişimlerine önem veren, onlara güvenen, onları dinleyen,
çalışanlarla işbirliği yapan ve sürekli iletişim içinde olan bir anlayışıyla çalışanlara yaklaşılmalıdır” dedi.

Beylikdüzü'nde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi vererek soruları yanıtlayan Başkan Uzun, ayrıca fabrika çalışanlarını hafta sonları Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliklere davet etti.

Toplantı sonunda Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün hazırladığı bilgi yarışmasında belediye hizmetleri ile ilgili sorulan sorulara doğru cevap verenlere de hediye verildi.

Fabrika ziyaretlerine Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay ve Ayhan Başarır da katıldı. 
Editör: TE Bilisim