Çatalca’da yaşanan sel felaketinin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca Belediyesine yardım gönderen, araç ve gereç desteği veren bölge Belediyelerine, siyasi parti ilçe teşkilatlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Cem Kara iki gün boyunca yaptığı ziyaretlerinde sorunları da dinledi.
 
 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara göreve gelmesinin ardından iadeyi ziyaretler de bulunamadığını da hatırlatarak “bilindiği gibi ilçemizde büyük bir sel felaketi yaşandı. Öncesinde de Belediyemizin birçok sorunu vardı. Bu sorunları çözümü aşamasında iadeyi ziyaretlerimizi de yapamamıştık, bu vesile ile hem sel felaketinde bizlerden desteğini esirgemeyen maddi ve manevi destek olan Belediyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, siyasi partilerimiz vardı. Kendilerini ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunduk. Ayrıca bu ziyaretlerimizde ilçemiz deki bazı sorunları ve istekleri yerinde dinleme fırsatı bulduk” dedi.
 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ziyaret listesi ise şöyle oluştu; İstanbul Trakya Serbest Bölge Müdürü Adil Hortooğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Çatalca İlyas Çokay Devlet ve Trafik hastanesi Başhekimi Halime Nuhoğlu, İlçe Tarım Müdürü Erman Karaman, Çatalca Orman İşleme Müdürü Erol Koç, CHP İlçe Teşkilatı, AKP İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı, Ziraat Bankası Müdürü Halil Akyüz, DP İlçe Teşkilatı, ANAP İlçe Teşkilatı, İSKİ Şube Müdürü Zikri Yazgan, BEDAŞ İşletme Mühendisliği Aydoğan Akpınar, Çatalca Posta işletme Müdürü Celil Kaya, Yağlı Tohumlar Müdürü Adnan Hacıoğlu, Tarım Kredi Kooperatifi müdürü Erol Öyev, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cafer Dağ, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Önder Erbil, Ziraat Odası Başkanı Sezai Duran, Serbest Muhasebeciler ve Yeminli Müşavirler Odası Başkanı Gürkan Çakmakyapan, Şoförler Odası Başkanı Aydın Genç, Eczacılar Odası Çatalca Temsilcisi Selma Ege, Türk Muharip Gaziler Derneği Çatalca şube Başkanı Şah İsmail Atak, Çatalca THK şubesi Başkanı Erkan Ülger
Editör: TE Bilisim