Bağcılar’da bayram mesaisi…

Bağcılar Belediyesi Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde geçirilmesi için yoğun mesai uyguluyor. Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Bayram süresi boyunca yoğun olarak çalışacak.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Bağcılar Belediyesi, Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde geçirilmesi için yoğun bir mesai uyguluyor. Özellikle Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sağlık Müdürlüğü ekipleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri Bayram süresi boyunca yoğun bir şekilde mesai harcayacak. Bayram süresi boyunca Zabıta Müdürlüğü’nde 38 zabıta memuru kesim ve satış bölgelerini denetleyecek.

Kurbanlıkların yakalanması için de veterinerlerden oluşan üçer kişilik iki ekip kuruldu.

400 PERSONEL 4 GÜN BOYUNCA TEMİZLİK YAPACAK

Bayram süresince en önemli görev ise Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’ne düşüyor. Kurban kesiminden dolayı oluşacak kirliliği ortadan kaldırmak için Müdürlüğe bağlı tam 400 personel 4 gün boyunca mesai yapacak. 22 mahallesi bulunan Bağcılar’ın her mahallesinde bir çöp kamyonu ve temizlik işçileri bulunacak ve Kurbanlık kesimlerinde ortaya çıkacak çöpü hemen bölgelerden toplacak.

İLAÇLAMA EKİBİ DE KURULDU

Kurban Bayramı süresince ilaçlama ekipleri de görev yapacak. Bunun için ikişer kişiden oluşan iki ilaçlama ekibi kuruldu. Kurbanlık satış ve kesim noktalarında dolaşacak ekipler, satış ve kesimin daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için ilaçlama yapacak.

Kurban’ın huzur içerisinde geçirilmesi için tüm ekiplerin Kurban Bayramı süresince mesai yapacaklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılarlı hemşehrilerimizin de ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim