AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, 29 Mart Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisleri’ne giren üyeler ile bir araya geldi.

ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ

AK Parti İl Binasında  yapılan istişare toplantısında konuşan Babuşcu, seçim sonuçlarının rakamsal olarak değerlendirildiğinde bir başarı olduğunun altını çizdi. Hiçbir katkısı olmadığı halde krizin sorumlusu AK Parti’ymiş gibi propaganda yapıldığını ifade eden Babuşçu, CHP’nin, iftira, karalama ve dosyalarla yürüttüğü seçim kampanyasının ardından alınan sonucun tatmin edici olduğunu söyledi. Başkan Babuşcu, “Çok önemli bir görevi önümüzdeki beş yıl süresince sizlerle birlikte icra edeceğiz. Milletimizin verdiği sorumluluğun bilinci ile hareket edeceğiz” diye konuştu.

TOPLUMUN HER  KESİMİNDEN OY ALDIK

AK Parti’nin, 29 Mart’ta toplumun her kesiminden oy alarak Türkiye’nin partisi olduğunu bir kez daha kanıtladığını belirten Aziz Babuşcu, “Biz muhalefetin toplamından daha fazla oy almış bir partiyiz, milletimiz bu seçimde, geleceğini AK Parti’de gördüğünü bir kez daha teyit etti” dedi. Seçmenin sandıkta partiye küçük bir uyarıda bulunduğunu da dile getiren Babuşcu, bu uyarının dikkate alınacağını, teşkilatların çalışmalarını da bu yönde şekillendireceğini vurguladı.

OYLAR SÜREKLİ ARTTI

Kitle partisi olarak tanımladığı AK Parti’nin, 2002’de, 2004’te ve 22 Temmuz’da oylarını sürekli olarak artırdığına dikkat çeken Babuşçu, “Biz başarıya kilitlendik. Genel Başkanımız ve Başbakanımız 94 yılında yerel yönetimlerde bir devrim başlattı. Başta İstanbullular olmak üzere tüm milletin kalbinde taht kurdu. Genel Başkanımızdan aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşımanın gayreti içindeyiz” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim