Vodafone Red, ayrıcalıklarla dolu yeni dünyasını, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla düzenlediği özel gecede tanıttı. Spago İstanbul’dadüzenlenen gecenin en ilgi çeken siması ise Vodafone Red’in yeni reklam yüzü Buğra Gülsoy oldu. Ünlü oyuncunun Vodafone Red için kamera karşısına geçtiği ilk reklam filmi izleyicilerden tam not aldı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un konuşmasıyla başlayan gecede, “Ünlü değil Red’li” konseptiyle hazırlanan yeni Vodafone Red dünyası anlatıldı. Aksoy’un ardından Buğra Gülsoy da kısa bir konuşma yaparak Vodafone Red işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açılış konuşmalarından sonra Vodafone Red’in yeni reklam filmi ilk kez gösterildi. Gecede Mahmut Orhan da özgün seçimleriyle davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Ünlü değil Red’li olduğu için

Vodafone Red’in yeni reklam filminde Buğra Gülsoy kendini oynuyor. Bir havaalanında başlayan filmde, elinde bavuluyla yürürken görülen Buğra, alandaki Hızlı Geçiş bölümünden sıra beklemeden geçiyor. Bir başka gün set arasında dinlenirken görülen Buğra, sosyal medyada bol miktarda paylaşım yapıyor. Yine bir gün şık bir restoranda yemek yiyen Buğra’nın hesabına indirim yapılıyor. Buğra’nın bu yaşadıkları medyaya “Havaalanında Buğra’ya torpil”, “Buğra paylaşımlara doyamadı”, “Ünlü restorandan Buğra’ya kıyak” başlıklarıyla yansıyor. Buğra ise bütün olan biteni “Ünlü olduğum için değil Red’li olduğum için” diye açıklıyor. Reklam filmi, Vodafone Red dünyasındaki son yeniliklerin belirtilmesiyle sona eriyor.

Dijital hayatın keyfini sunuyor

Vodafone Red, sadece tarifelerden oluşan bir dünya değil. Vodafone Red’lilere, seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunuluyor. Vodafone Red, yurtdışında da geçerli tarifeler, yurtdışıyla yurtiçi gibi konuşma imkânı, Türkiye’den yurtdışını hiçbir ücret ödemeden arama özgürlüğü, havalimanına özel şoförlü VIP transferle ulaşma, havalimanında özel yolcu salonunu ücretsiz kullanma, havalimanında hızlı geçiş yapabilme, Zubizu restoranlarında ve çeşitli diğer markalarda indirimler gibi ayrıcalıklarla müşterilerine dijital hayatın keyfini sunuyor.

Editör: TE Bilisim