İstanbul geneline haftalık olarak yayın yapan İstanbul Times Gazetesi’ nin 5.kuruluş yıl dönümü nedeni ile 16 kategoride verilen plaketlerin “Yılın sağlık kuruluşu kategorisinde ki plaketi  AVRASYA  HOSPİTAL aldı.”

 

6 Şubat 2012 de Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür merkezi Akdeniz Salonunda,Milletvekilleri,Belediye başkanları,siyasi parti temsilcileri,İş adamları, sanayiciler,Ulusal ve yerel medya mensupları,sanatçılar,vakıf ve dernek temsilcilerinin hazır bulunduğu yüzlerce seçkin davetlinin baştan sona kadar takip ettiği Kuruluş yıl dönümü kokteyli ve plaket takdim törenine muhteşem bir kalabalık davetli grubu katıldı.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

 

İstanbul Times Gazetesinin titiz bir şekilde oluşturduğu juri üyelerinin aylarca süren bir çalışma sonucu elde ettikleri bilgiler ışığında alınan karar gereği,fiziki mekan, medikal, malzeme, hasta psikolojisini bilen tecrübeli personeli ile adında sıkça söz ettiren Avrasya Hospital bu başarılarından dolayı JURİ tarafından  yılın sağlık kuruluşu kategorisinde plaket ile ödüllendirildi.

 

Yılın Sağlık Kuruluşu kategorisinde ödüllendirilen AVRASYA HOSPİTAL’in plaketini Adalet ve Kalkınma Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver takdim etti.

 

Bahattin Ünver plaket takdimi sırasında yaptığı konuşmada ilçemizin tanıtımına ciddi katkıları olan AVRASYA HOSPİTAL'in plaketini Opr.Dr.Hüseyin Urlu'ya takdim etmekten dolayı mutluluk duymaktayım dedi.

 

Hastanenin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu ‘da yaptığı kısa konuşmada İstanbul Times Gazetesinin kurucusu ve imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’i yıllardır takip ediyorum. Beyefendi duruşu ve sürekli ileriye giden bir çalışma ile gazetesini takip edilir hale getirmesini bildi.  Bu başarısından dolayı kendisini ve ekibini kutlarım. Bu tür tarafsız ve özgür,gazetelere ihtiyacımız var.

Biraz önce Ak parti İstanbul Milletvekili Sayın Feyzullah Kıyıklık beyefendi yaptığı konuşmada gelişmiş ülkelerde her şeyin yerelden genele gittiğini ama bizde ise tam tersinin olduğunu söyledi. İşte İstanbul Times gibi beş yıldır tarafsız ve özgür haberlerini yapmaya devam eden gazetelerin sayısı artıkça arttık bizde de işler yerelden genele doğru gidecektir.

Haftanın ilk iş günü olmasına rağmen bugün buraya yüzlerce seçkin davetli geliyorsa bu İstanbul Times’ın doğru bir çizgide yayın yaptığının kanıtı olsa gerek. Sözümü daha fazla uzatmak istemiyorum. Gazetenin bugünlere gelmesine emeği geçen her kesi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim