Yaptığı sosyal aktivitelerle adından sıkça söz ettiren Avrasya Hospital Bayram günü personel ve medikal kadrosunun aileleri ile vakit geçirmelerine imkan tanımak adına kurban bayramını arefe günü Zeytinburnu kaymakamı Mustafa Dündar'ın da katılımı ile çoşkulu bir ortamda yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber


Basın ve Halkla ilişkiler müdürü Emre Toker'in sunumu ile başlayan bayramlaşma da ilk önce hastane doktorlarını temsilen Opr.Dr.Armağan Çiftçi yaptığı kısa ve anlamlı konuşmada şunları söyledi " Avrasya Hospital'de on yıldır çalışıyorum.  Burada çalışmaya başladığım ilk günlerdeki Armağan Çiftçi geçen sürede kurumu ile birlikte gelişti. Bu gelişimimi çok rahat bir şekilde görebiliyorum bu gelişim ve başarımda Avrasya Hospital'in katkısı inkar edilemez dedi. 

Dr.Çiftçi konuşmasını şu sözlerle tamamladı,burada bizlere gerek fiziki gerekse de medikal araç ve gereç alanında her türlü desteği veren hastanemizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız sayın Opr.Dr.Hüseyin Urlu başta olmak üzere diğer yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederken hepinizin kurban bayramını kutlarım" dedi.

Daha sonra ise Hastanenin başhekimi Opr.Dr.Türkan Uslu 'da kısa bir selamlama konuşması yaparak başta hastanenin idari kadrosu olmak üzere medikal alanda hizmet veren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek herkesin bayramını tebrik ediyorum dedi.

Avrasya Hospital yönetim kurulu başkanı Hüseyin Urlu çok anlamlı bir konuşma yaptı

Kısa bir süre önce geçirdiği ameliyat'a rağmen Personelini ve hekim arkadaşlarını yalnız bırakmayan yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu ise yaptığı konuşmada şunları söyledi ; " Hastane olarak kurulduğumuz günden bu yana medikal araç ve gereçlerimize çok önem veriyoruz.MR.cihazımızın bir üst modeli için bir milyon dolar ödeme yaptık. Bu durum diğer araç ve gereçlerimiz içinde aynıdır.

Onkoloji bölümümüze de ayrı bir önem verdiğimizi hastalarımız yakından biliyor.  Kuruluşumuzda 8.000 m2 olan hastanemiz şu an yeni yapılan ek binası ile kapalı alanımız 17.000 m2 oldu. 

Çevremizdeki trafik akışını da rahatlatmak için 4.200 m2 lik bir otopark yaptık. Otoparkın yapılmasında Zeytinburnu ve İBB.nin yakın desteğini hep yanımızda gördük. Buradan İBB.başkanı sayın Mimar Dr.Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın' bey'e de teşekkür ederim.

Şu an aramızda olan ve bizleri bir çok etkinliğimiz de yalnız bırakmayan Zeytinburnu kaymakamı sayın Mustafa Dündar'a da özellikle çok teşekkür ederken hastanemizin bugün büyüyüp gelişerek bu hale gelmesine katkı yapan hasta bakıcılarımıza, hemşirelerimize,teknisyenlerimize,bilgi işlemcilerimize, doktorlarımıza ve idari kadromuza ayrı ayrı teşekkür ettikten sonra hepinizin ailenizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Sözlerimi Hakkari de kısa bir süre önce şehit olan mehmetçiklerimize ve Van depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum diyen Opr.Dr.Hüseyin Urlu'nun konuşması alkışlarla desteklenmesi görülmeye değerdi.    

Son Konuşmayı ilçede sevilip sayılan Kaymakam Mustafa Dündar yaptı

İlçede göreve ilk başladığı günden beri kapısı herkese açık olan Kaymakam Mustafa Dündar'ın Avrasya Hospital ile alakalı söylediği güzel duygu ve düşüneceleri de  hastane çalışanlarının şevkini biraz daha kamçıladı. 

Kaymakam Dündar konuşmasında şunları söyledi " Zeytinburnu'nda göreve başladığım günden beri ilçemizin en modern özel hastanesi olan Avrasya Hospital'in yaptığı bir çok sosyal projesinde bulundum.

Annem Hanım Dündar bir süredir Avrasya'da tedavi görüyor. Bu süre zarfında en çok dikkatimi çeken şey hasta ve yakınları için çok önemli olan güleryüz ve şefkatin Avrasya'nın kadrosunda eksik olmadığıydı. Bu durum beni bir hasta yakını olarak çok mutlu etti.
 
Araç  gereç ve fiziki ortam elbetteki rahat bir hizmet için gerekli ancak bana göre güleryüz ve hastaya şefkatle yaklaşmak da çok önemli. 

Bir hasta yakını olarak Avrasya'da güleryüz,şefkat ve hizmet gördük. Bunlarda gerek hasta gerekse de yakını için çok önemli.

Annemi buraya getirdiğimiz zaman bacağındaki ödem nedeni ile evinde istirahat eden Opr.Dr.Ve Avrasya Hospital yönetim kurulu başkanı  Sayın Hüseyin Urlu bey hemen kalkıp hastaneye gelerek gerekli yardım ve desteklerini bizden esirgemediği için kendisine ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum dedi."

Daha sonra katılımcılar  bir birleri ile teker teker bayramlaşarak hediye edilen çikolata ile görevlerinin başına dönmeleri ile bayramlaşma töreni sona erdi
.(İTHA)
Editör: TE Bilisim