Ataşehir'de eşi tarafından darp edildiğini belirterek, polise başvuran bir kadının ihbarı üzerine bir evin çatı katında yapılan aramada bulunan insan kemikleri ile ilgili araştırmalar sürüyor.
Ataşehir, Yeniçamlıca Mahallesi, Divan Sokak numara 11'de oturan Şevval Demirbağ'ın boşanma aşamasına geldiği kocası Ufuk Demirbağ tarafından darp edildiğini belirterek, polise şikayette bulunması ile başlayan soruşturma devam ediyor. Demirbağ'ın, yaklaşık 3 ay önce kaybolan madde bağımlısı kaynı Ercan Demirbağ'ın da eşi tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia etmesi ile Ufuk Demirbağ'ın evinde inceleme yapan polis ekipleri evin çatısındaki bir çuval içerisinde yanmış insan kemikleri bulmuştu. Olayın ardından cinayet zanlısı olduğu öne sürülen Ufuk Demirbağ'ı gözaltına alınırken, Şevval Demirbağ, kayınvalidesi Hanife Demirbağ ve kızları da ifadelerine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Olayın şaşkınlığını yaşayan Demirbağ ailesinin komşuları ise olayın gerçekleştiği evde oturanların kimseyle içli dışlı olmadıklarını, kendi hallerinde yaşadıklarını söyledi. Ercan Demirbağ'ın eski patronu olduğunu söyleyen bir vatandaş ise "Ölen çocuk bir müddet benim yanımda çalışmıştı. Benim yanımda çalışırken tiner ya da herhangi bir madde bağımlılığı yoktu. Cila işiyle uğraşıyordu, kısa bir süre çalışıp ayrıldı. Olayı yeni öğrendim, duyunca şok oldum" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim