Alevlerin arasından itfaiye ekiplerince kurtarılan anne ile oğlu vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü. Üst katlarda mahsur kalan bazı çocuklar da gözyaşlarına boğuldu.

Yangında can pazarı

Küçükbakkalköy Bilim Sokak’ta, Aziz Çakmak’a ait 3 katlı binanın zemin katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler bütün daireyi sardı. Nurcan Çakmak (33) ve engelli oğlu Furkan Çakmak (8) alevlerin arasında kaldı. Yangını fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Söz konusu adrese sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Nurcan Çakmak ve oğlu kurtarıldı. Önce, durumu ağır olan Furkan Çakmak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde kalp masajı yapıldıktan sonra polis aracına bindirilen anne Nurcan Çakmak da hastaneye götürüldü.

Yangının kontrol altına alınmasından sonra, binanın üst katlarında mahsur kalanlar kurtarıldı. Bu kişilere de ambulanslar da müdahale edildi.

Soğutma çalışmalarının ardından polis yangın çıkan dairede incelemelerde bulundu. Polisin olayla ilgili araştırmaları sürüyor. 
Editör: TE Bilisim