Yaklaşık bir ay önce askerden gelen 21 yaşındaki Rıdvan Alan, dün gece 03.30 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte Üsküdar sahiline geldi.

Sahilde oturan gençlerden biri bilinmeyen bir nedenle denize düştü. Rıdvan Alan ise arkadaşını kurtarmak için hemen suya atladı. Denize düşen genç kendi imkanlarıyla kurtulurken, Rıdvan Alan gözden kayboldu. Alan'ı arayan arkadaşları bulamayınca polise haber verdi. Olay yerine gelen polis bölgede arama yaparken, sabah saatlerinde Deniz Polisi de aramalara katıldı. Birkaç saat süren aramaların ardından Rıdvan Alan'ın cesedi, sahilde bağlı duran bir teknenin altında bulundu. Gencin cesedi, bir yolcu teknesine alınırken, olayı öğrenen yakınları da sahile koştu. Fenalık geçiren Alan'ın babası Ayhan Alan'a olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. 
Cesedin çıkarıldığı tekneye binen olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı. İncelemelerin ardından cesedin bulunduğu tekne, gencin ailesinden daha uzak bir yere yanaşarak ceset indirildi. Gencin cesedi daha sonra Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. 
Sabah saatlerinde balık tutmak için sahile geldiğini belirten bir görgü tanığı, "Burada balık tutuyorduk. Herhalde akşam denize girmişler. Daha sonra kaybolmuş. İlerdeki teknenin altına girmiş. Polisler geldi çıkardı" dedi.
Editör: TE Bilisim