Her Bütçeye Uygun Araç Kiralama Hizmeti

Araç kiralama aşamasında aracın kalitesi, güvenliği ve konforu her zaman önemlidir. Bu özelliklerin de bütçeye uygun seçeneklerle sunulması, deneyimi iyileştiren özelliklerden biridir. Enterprise ile geniş bir yelpazeye sahip araç kiralama fiyatlarını görebilir, her bütçeye uygun kiralama seçenekleri ile seyahatinizi içiniz rahat bir şekilde planlayabilirsiniz. Kiralanan araçların fiyatları modele ve türe göre değişmektedir. Lüks araçların fiyatları artarken, standart modellerin fiyatları daha düşük fiyatlara sahip olabilir. Sadece bütçenize değil, seyahat arkadaşlarınızın sayısına göre de size en uygun aracı bulabilirsiniz. Minibüslerden SUV'lara ihtiyacınız olan aracı seçebilirsiniz. Aynı zamanda aylık kiralama yapmak istediğinizde, fiyatları ayrı ayrı görebilir ve karşılaştırabilirsiniz. Size uygun tarih, saat ve lokasyondaki araçları görüp, özelliklerini ve kampanyaları inceleyebilirsiniz.

Kuvvacı Fatma Nene’den Katil Netanyahu’ya Cehennemin Dibini Boylayacaksın Kuvvacı Fatma Nene’den Katil Netanyahu’ya Cehennemin Dibini Boylayacaksın

Ticari ya da Kurumsal Araç Kiralama için Uzun Vadeli Çözümleri Keşfedin

Farklı zaman dilimleri için kiralama hizmetinden yararlanmak, kişiler için tasarruf ve konfor anlamına gelir. Günlük araç kiralama hizmetinden yararlanarak kısa yolculuklarınızı ekonomik hale getirebilir, aynı zamanda bu deneyimi konforlu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Fakat uzun süreli kiralama yapmak istediğinizde maliyetler bir hayli artar. Enterprise da, uzun vadeli kiralama ihtiyaçlarında kurumsal çözümler sunar. Şirketlere özel mobil çözümler ile ihtiyaçlarınıza göre en uygun şekilde tasarlanmış araç kiralama programlarını keşfedebilirsiniz. Aracınızı seçerken klasik tercihlerin yanında yeni teknoloji modelleri de deneyebilirsiniz. Enterprise'ın zengin araç filosu ile hibrit ve elektrikli son teknoloji araçlardan da yararlanabilirsiniz. Ticari, SUV, MPV, hatchback ve sedan araç seçeneklerinin tamamı otomatik ya da manuel vites, dizel ya da benzinli alternatifleri ile sunulur.

Ekonomik ve Çevresel Nedenlerle Araç Kiralama Avantajları

Araç almak giderek zorlaşırken bunun en bariz nedeni araç satın almanın beraberinde vergi, sigorta, kasko gibi ek maliyetleri getirmesidir. Haliyle araç fiyatından daha kabarık bir bilanço ortaya çıkmaktadır. Kiralık araçların fiyatları belirlenirken, bu fiyata aracın vergisi, periyodik bakımı, temizliği, yedek araçla değişimi ve sigortası dahil edilir. Bu nedenle araç kiralama, çoğunlukla araç satın almaktan daha karlı bir seçenek, uzun ya da kısa vadeli araç ihtiyaçları için en kolay ve pratik çözüm oluşturur. Aynı zamanda bu durumlarla kişisel olarak ya da şirket bazında uğraşmak zorunda kalmamak da zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Tüm bakımlarının eksiksiz yapılmasının yanında kiralama merkezlerinde çoğunlukla en fazla 3-4 yaşında olan, kilometresi düşük otomobiller bulunur. Böylece yeni model bir araç ile donanımlı, konforlu ve prestijli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Aynı şartlar uzun dönem kiralama yapacak kurum ve şirketler için de geçerlidir. Günlük hayatta araba kullanmayı tercih etmeyenler de vardır. Yalnızca belirli dönemlerde beliren ihtiyaçlar için araç kiralama, anlık ve ekonomik çözüm sunmaktadır. Ayrıca uçak, otobüs ya da tren ile yolculuk yapmak insana sınırlı bir keşif dünyası sunar. Fakat dönemsel olarak ihtiyacınıza yönelik kiralayabileceğiniz araçlarla kişisel seyahat planınızı oluşturabilir, daha fazla ilgi çekici yer keşfedebilirsiniz. Aynı zamanda toplu ulaşım araçlarının maliyetleri, yolcu sayısı arttıkça artar. Fakat kiralayacağınız araçlarla geniş aileniz ya da arkadaş grubunuz ile daha ekonomik bir yolculuk yapabilirsiniz. Yapılan araştırmalara göre, trafik akışının paylaşılan araçlarla sağlanması, maliyetleri %70 oranında azaltır. Bu aynı zamanda trafikteki araç sayısının, dolayısıyla karbon salınımının da bu oranda azalması anlamına gelir. Siz de kiralık araç seçerken Enterprise'ı kullanabilir, böylece hem ekonomik hem de çevresel faydalar sağlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim