Yadigar Gel’in cesedinin yanında, okumak için aldığı ve bebeğini kurtarabilmek için canını feda eden bir annenin dramını anlatan manşet haberin yer aldığı gazete bulundu.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında D-100 Karayolu YSE Kavşağı’nda meydana geldi. Düzce’den geldikleri minibüsten inen Yadigar Gel ile kayınvalidesi Dilber Gel, yolun karşısına geçmek istedi. Gölyüzü yönünden YSE Kavşağı yönüne gelen, İlhan Fırat yönetimindeki 14 AG 072 plakalı minibüs, yolun ortasına gelen Yadigar Gel’e çarptı. Yadigar Gel metrelerce uzağa savrulurken, kayınvalidesi Dilber Gel son anda kurtuldu.

Sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs ise yoldan çıkıp demir korkulukları parçaladıktan sonra refüje çıktı. Kazada, Yadigar Gel olay yerinde yaşamını yitirirken minibüs sürücü İlhan Fırat ile yanındaki 32 yaşındaki Hanife Çakır ve Dilber Gel yaralandı. Yaralılar 112 Acil ambulansları ile kaldırıldıkları İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazada yaşamını yitiren Yadigar Gel’in, anne olabilmek için İzzet Baysal Kadın Doğum ve çocuk Hastanesi’nde tedavi gördüğü, kayınvalidesi ile birlikte Düzce’den Bolu’ya da bu nedenle geldikleri öğrenildi. Yadigar Gül’ün cansız bedeninin başucunda, ağır gribe yakalanmasına rağmen, karnındaki bebeğinin zarar görmemesi için ilaç almayan, ancak zatürre olup durumu ağırlaşınca yaşamını yitiren bir annenin dramını manşetine taşıyan gazetenin bulunması yürekleri dağladı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
Editör: TE Bilisim