Akşener Yerel medyayı çok önemsiyoruz dedi

Bakırköy’ün Yeşilköy semtinde bulunan Manzara Restoran’ta yapılan toplantıda İstanbul’un 39 ilçesinde yüzlerce basın mensubunun katıldığı toplantıda basın mensupları bir çok konuda Akşener’e soru sordu.

Gazetemizin Kurucu İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’de şunu sordu: “İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalımız için İstanbul’un 39 ilçesinde sokak röportajları yapıyoruz. İyi Parti ile alakalı sorduğumuz sorularda sizin FETÖCÜ olduğunuz algısı var neler söylemek istersiniz ?

Bu algıyı sadece bir guru Trol yapıyor. Siz hiç Cumhurbaşkanı,Başbakan veya herhangi bir bakanın bu konuda bir şey söylediğini duydunuz mu ? Bunu söyleyenler iftiracıdır, adidir, müfteridir dedi. Akşener başka bir gazetecin sorduğu bir soruya AKP 15 yıl beklemeden 28 Şubat darbecilerini yargılasaydı muhtemelen 15 Temmuz olmayabilirdi. Cumhurbaşkanının her şeye karışması toplumda ciddi bir rahatsızlık yaratıyor. En son Galatasaray Başakşehir maçına bile karıştı. Ben de bunun için Tweet attım bir günde 100 bin kişi beğendi. Onun için Galatasaray 2 Erdoğan 0 dedim. Biz ittifaka halkımız ile ,yerel basın ile, çiftçimiz ile ,memurumuz ile işçimiz ile zaten yaptık. Seçim sürecini girdiğimiz zaman ittifakta konuşulur dedi.

İstanbul İl başkanlığımız ile ve İstanbul kökenli parti yöneticilerimiz ile bir hafta boyunca İstanbul’un 39 ilçesinde etkinlikler yapacağız şeklinde konuştu.

Akşener partimiz gelecek sene yapılacak her 3 seçimde de başarılı sonuçlar alacağından kuşkum yok. Yaptığımız anketlerde halkın nezdinde güzel bir yerimiz olduğunu görüyoruz dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim