İstanbul Avcılar’da verilen iftar yemeğine iş, medya ve ilim dünyasından önemli isimler bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program edilen dualar eşliğinde oruçların açılması ile sürdü. İftar yemeğinin ardından Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müslüm Aktürk 

Akit Medya Genel Koordinatörü Osman Nuri Karahasanoğlu’nun, yayın grubunun verdiği mücadeleyi anlatmasından sonra kürsüye gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci de cesurca milli bir duruş sergilediği için Akit Medya’yı kutladı ve ülke gündemine ilişkin kısa bir konuşma yaptı.

Siyaset, iş dünyası, medya ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kanaat önderlerinin büyük ilgi gösterdiği Akit iftarında dostlar birlikte oturdukları sofralarda hasret giderdi.

Çapa Eğitim Kurumlarının Sahibi Maksut Konyar ile Haber Müdürümüz Müslüm Aktürk, katıldıkları iftar yemeği öncesi Akit Medya Genel Koordinatörü Osman Nuri Karahasanoğlu ile bir süre sohbet ettiler.

Konyar ve Aktürk, Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’na da Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in vefatı dolayısıyla başsağlığı dileğinde bulundular.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim