69 yaşında vefat eden Veli Avcı, MÇP döneminde İstanbul İl Yönetiminde. MHP dönemi başladığında il yönetim kurulunda gören alan,bir dönem de,Sarıyer Belediyesi Başkan Adayı ve MHP Milletvekili Adayı olan Avcı yardımseverliği ile de tanınırdı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Ali Gündüz

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik'in çok sevdiği dayısı,matbaacı-siyasetçi Veli Avcı yakalanmış olduğu illet hastalıktan kurtulamayarak, 69 yaşında hayata veda etti. Sultanahmet Camii'nde kılınan ikindi vakit ve cenaze namazına MÇP dönemi, MHP, DYP ve DP camialarından yüzlerce kişi katıldı. MHP Milletvekili Celal Adan, DYP’de Ekonomik ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan eski Yardımcısı Orhan Keçeli, DYP İstanbul İl eski Başkanı ve Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İÇMELİ, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleriile İYİ Parti camiası, Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Mimar Süleyman Uluocak, DP Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu, MHP, DYP ve DP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri, ( ZEYÇED ) Zeytinburnu-Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz, ZEYÇED Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Alpay,birçok STK ve spor Kulübü temsilcileri, Çelik ve Avcı ailesi ile yakınları ve sevenleri yüzlerce kişi Veli Avcı'nın son yolculuğunda beraberdi.

Sultanahmet Camii'nde ikindi vakit ve cenaze namazı kılındıktan sonra naşı, İstanbul Topkapı Anıt Mezar karşısındaki aile kabristanına götürülerek defnedildi.

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik,dayısı Veli Avcı’nın cenazesinin defin sonrasında yaptığı açıklamada ” Uzaktan yakından gelerek bu acılı günümüzde,bizleri yalnız bırakmayan,herkese teşekkür ederim “ dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim