Ağaoğlu yanlış yapıyor

 

TOKİ’den aldığı ballı ihalelerle kazancına kazanç katan,dere yatağında  gökdelen yaparak ciddi paralar kazanan Ağaoğlu firmasının sahibi  Ali Ağaoğlu’nun yaşadığı hayatın Türk  örf ve ananelerine aykırı olduğu ifade ediliyor.

 

İstanbul Times Haber Merkezi

 

Gençlere kötü örnek oluyor

 

Sahip olduğu servetine güvenerek kendisinden çok küçük bayanlarla yaşadığı özel hayatını reklam ederek genç kuşaklara kötü bir örnek olan Ali Ağaoğlu’nun gençler üzerinde bıraktığı kötü tesir kolay silinecek gibi değil.

 

TOKİ’nin kendisine verilen yetkiye dayanarak Ağaoğlu’na kıyak yapıyor

 

TOKİ ile paylaşım sistemine göre çalıştığı bilinen Ağaoğlu firmasının TOKİ tarafından korunduğu ile alakalı haber ihbar hattımıza sürekli bazı iddialar geliyor.TOKİ’ye verilen aşırı yetkilerden dolayı zaman zaman garip gureba halkın canının yandığını da kendi gözlerimizle görüyoruz.Başakşehir bölgesinde halkın çoğu Ağaoğlu’na kardeş olarak TOKİ’ye de PAŞAOĞLU dedikleri biliniyor.

 

İşte kötü örneklere bir yenisi daha eklendi

 

Çocukları yaşındaki mankenlerle birlikte olan Ali Ağaoğlu üstüne üstlük bir de yaptığı yanlışları gençler başta olmak üzere toplumun gözü içine sokarak reklam edercesine magazin dünyasının önde gelen temsilcileri ile yaptığı yanlışları bir marifetmiş gibi allandırıp pullandırıp reklam etmesi artık tepki toplamaya başladı.

 

Son örnek ;

 

İş adamı Ali Ağaoğlu, sevgilisi Petek Ertüre’nin doğum günü partisi için Nahide’yi kapattı. Gecenin favori eğlence aracı şampanyalı nargileydi.

Dostlarının Ali Ağaoğlu’yla Petek Ertüre’yi yalnız bırakmadığı gecede, Balık Ayhan ve Arkadaşları’nın yanı sıra Selami Şahin de  sahneye çıktı.
- Şahin, Enrico Macias konserinden sonra gittiği mekanda, romantik şarkılarını çifte hediye etti.
- Partinin aslında İzzet Çapa’nın Akaretler’de açmaya hazırlandığı Beyrouth Cafe Club’da yapılacağı    öğrenildi. Ancak açılış yetişmeyince kutlama Nahide’ye alındı.
- Bunun yerine davetlilere doğum günü pastasıyla birlikte Beyrouth Cafe’den getirilen şampanyalı   nargileler ikram edildi.

 

Ağaoğlu’nun sonu Halis Toprak’a benzer mi ?

 

Hatırlanacağı üzere Halis Toprak’ın lakabı da Halis Ağaydı çocuklarının annesi,sıkıntılı günlerinde yanında olan eşini boşayıp toplumun onaylamadığı yaştaki hanımlarla evlilikler yaparak toplumun tepkisini çekmişti.Halis ağa en azında resmi bir işlem yaparak kendisinden yaşça çok küçük de olsa nikah yaptığı halde Karadenizli Ali Ağa buna bile gerek görmeden param var ben yaptım derim ve yaparım diyor.

 

Kısa bir süre önce kredi aldığı banka yetkilerine daire hediye ettiği basına yansımıştı.Yine ekonomik olarak bazı zorluklar yaşadığı ifade edilen Ali Ağaoğlu’nun basını susturmak için  son günlerde ciddi bir reklam kampanyasına başlayarak yıkılmadım ayaktayım mesajı vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim