23:46 Ödüller Dağıtıldı
2009 Pulitzer Ödüllerini Kazananlar Belli Oldu.

23:05 Ayrı Yaşadığı Eşini İş Yerinde Öldürdü
Sakarya'nın Karasu İlçesinde Bir Kadın, Bir Süredir Ayrı Yaşadığı Eşini İş Yerinde Tabancayla Vurarak Öldürdü.

21:22 "Haberal'ın Hayati Tehlikesi Var"
İstanbul Üniversitesi (İü) Kardiyoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erhan Kansız, "Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın Hayati Tehlikesinin Bulunduğunu, Bu Nedenle Yoğun Bakımda Tutulduğunu Bildirdi.

20:46 Şok Şike Görüşmesi
Mersin'de Öldürme, Yaralama, Gasp, Tehdit ve Üçüncü Lig Takımlarından Mezitlispor-Ceyhanspor Maçına Tehdit Karıştırdıkları İddia Edilen 33'ü Tutuklu 82 Kişi Hakkında Dava Açıldı.

20:24 Hükümet Sözcüsü Çiçek: Başbuğ'un Açıklamaları Mgk'da Gündeme Gelebilir
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un Harp Akademeleri'nde Yaptığı Konuşmada Gündeme Getirdiği Terör Örgütü Üyeleriyle İlgili Açıklamalarının Milli Güvenlik Kurulu'nda Ele Alınabileceğini Söyledi.

20:04 "Karabağ Politikamız Değişmedi"
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Türkiye ile Azerbaycan İlişkişinin Kardeşlik ve Dostluk Temeline Dayandığına İşaret Ederek, Türkiye'nin Karabağ Politikasının Değişmediğini Belirtti

19:16 10 Can Alkollü Sürücü Kurbanı
Samsun'da Kamyon ile Minibüsün Çarpıştığı Trafik Kazasında Ölenlerin Sayısı 10'a Yükseldi.

18:08 8 Kişi Hanta Virüsü Taşıyor
Hanta Virüs Enfeksiyonu Tanısı Alan Kişi Sayısının 8 Olduğu Belirtilen Açıklamada, 1 Vatandaşın İse Bu Hastalık Nedeniyle Hayatını Kaybettiği Belirtildi.

18:04 Yeni Sıfatı Belli Oldu
Erbakan, Yasağının Sona Ermesinin Ardından İlk İş Basın Toplantısı Düzenlemiş, Ardından da İran'a Gitmişti. "Devlet Başkanı" Gibi Ağırlanan Erbakan'ın, Görüşmelerinin İçeriği de Ortaya Çıkmaya Başladı

18:04 Doların Ateşi Yükseldi
Uluslararası Piyasalarda Yaşanan Çalkantı İçeride Doların Ateşini Yükseltiyor. Dolar 1.65 Tl'yi Geçerek Nisan Ayı Başından Bu Yana En Yüksek Seviyesine Ulaştı.

18:01 Demirören'den Çarpıcı Açıklamalar
Beşiktaş Kulubü Başkanı Yıldırım Demirören, Raydospor'da Eski Yöneticilerden Prof. Dr. Mete Düren'in Programına Gündemde Yer Alan Birçok Konu Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

17:24 Dünya Çocukları Meclis'te
Meclis Başkanı Köksal Toptan, 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Katılan Dünyanın Çeşitli Ülkelerinden Çocukları Kabul Etti

17:19 Ahmedinejad'a Diplomat Protestosu
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın Dünya Irkçılıkla Mücadele Konferansındaki Konuşması Protestolarla Kesildi.

16:54 Çiller, Yakılan Evraklar için Ne Dedi?
Eski Başbakan Tansu Çiller, Ankara'nın Gölbaşı İlçesindeki Bir Tarlada, Üzerinde İsmi Olan Evrakların Yakılmasına İlişkin Sessiz Kaldı.

16:16 9 Kişiyi Alkollü Sürücü Ölüme Götürdü
Samsun'da 9 Kişinin Ölümü, 9 Kişinin Yaralanmasıyla Sonuçlanan Trafik Kazasına Karışan Minibüs Sürücüsünün, 143 Promil Alkollü Olduğu Belirlendi.

16:12 Sivasspor-Fenerbahçe Maçının Hakemi Belli Oldu
Sivasspor ile Fenerbahçe Arasında 21 Nisan 2009 Salı Günü Oynanacak Olan Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçını Mustafa Kamil Abitoğlu Yönetecek.

16:07 Haberal'a "Savcı İzinli" Ziyaret
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, Tutuklandıktan Sonra Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırılan Başkent Üniversitesi Rektörü Mehmet Haberal'ı Tedavi Gördüğü Hastanede Ziyaret Etti.

15:55 PKK, Para Trafiğini Avrupa'dan Yönetiyor
Terör Örgütü PKK'nın Şehir Yapılanmasına Yönelik Operasyonlar Devam Ederken; Örgütün Para Trafiği Avrupa Ülkelerinden Yönlendiriliyor.

15:54 İçi Su Dolu Leğende Boğuldu
Karaman'da İçi Su Dolu Leğene Düşen 1 Yaşındaki Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti.

15:34 Gözaltındaki PKK'lılar Adliyede
İstanbul'da, Terör Örgütü PKK'ya Yönelik Gerçekleştirilen Operasyonlarda Gözaltına Alınanlardan 10'u, Savcılık Sorgusunun Ardından Serbest Bırakıldı.

15:27 BBC: Talat'ın Eli Kolu Bağlandı
Bbc, KKTC'deki Seçimleri "Şahinlerin" Kazandığına Dikkat Çekerken, Ubp Genel Başkanı Derviş Eroğlu'nun Seçim Kampanyası Sırasında İki Devlet Modeli Üzerinde Durduğunu Belirtti.

15:24 Hanta 1 Can Daha Aldı
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde Tedavi Gören Bir Kişi, Farelerden Bulaştığı Belirtilen Hanta Virüsü Şüphesiyle Yaşamını Yitirdi.

15:13 Fair-Play Ödülleri'nin Sahipleri Açıklandı
Türkiye Fair Play 2008 Ödülleri'ni Kazanan İsim ve Kulüpler Açıklandı.

15:09 Galatasaray'da Durmak Yok
Galatasaray, Pazar Günü Ali Sami Yen Stadı'nda Ankaraspor ile Oynayacağı Karşılaşmanın Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı.

15:04 'Yargıya Güven Sarsılmasın' Uyarısı
Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, İnsanların Yargıya Olan Güvenlerinin Sarsılması Durumunda "Devletin de Toplumun da Büyük Zarar Göreceğini" Vurguladı.

15:04 Avrupa'nın En Lüks Oteli Antalya'da Açılıyor
Azeri Milyarder Telman İsmailov Tarafından 1.4 Milyar Dolara Antalya Lara'da Yaptırılan Mardan Palace Times'a Haber Oldu.

14:37 Sadri Şener: Sivasspor Maçını Kazanacağız
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sivasspor Maçını Kazanarak Şampiyonluk Yarışında İddialarını En Güçlü Şekilde Devam Ettirmek İstediklerini Söyledi.

14:35 Başbakanlıktan Uçak Yalanlaması
Başbakanlığa 250 milyon dolarlık bir uçak alınmasının söz konusu olmadığı bildirildi.

14:34 ÇEV'den 'Alevi, Kürt, Tarikatçı' Fişlemesi
Ergenekon Kapsamında Genel Merkezi Aranan ve Başkanı 'Firari Şüpheli' Olan Çağdaş Eğitim Vakfı'nın Burs Verdiği Öğrencilere Yönelik Yaptığı Fişlemeler Devletin Resmi Raporları ile Belgelendi.

14:14 Edirne Vali Yardımcısı Yoğun Bakımda
Evinde Fenalaşan Edirne Vali Yardımcılarından Aydın Akkor Yoğun Bakıma Alındı.

14:00 Sivasspor Taraftarı, Türkiye Kupası ve Şampiyonluk Bekliyor
Sivasspor, Hem Fortis Türkiye Kupası'nı Hem de Şampiyonluk Kupasını Almanın Hesaplarını Yapıyor. Sivasspor Taraftarı İse Her İki Kupayı da Alacaklarına İnanıyor.

13:52 'Taksim Meydan Muharebesine' Hazırlık
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs Kutlamalarına Açılması İçin İstanbul Valiliği'ne Başvurdu.

13:34 Dink Davasında Şok İddialar
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in Öldürülmesine İlişkin Davada Tanıklar Şok İddialarda Bulundu.

13:25 'Kravatımda Kamera Var'
Konya'da Av Malzemesi Satışı Yapan Bir Firma Tarafından Tayvan'dan Getirtilerek Satışa Sunulan Kameralı Kravatlar, Saatler ve Kalemler Büyük İlgi Görüyor.

13:25 Geri Adım Attı
NATO Zirvesinden Sonra Türkiye'nin AB Üyeliğine Artık Sıcak Bakmadığını Açıklayan Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, Geri Adım Attı.

13:04 Türkler Nakitsever Çıktı
Visa Europe'un Tüketicilerin Alışveriş Alışkanlıkları Araştırmasına Göre,

12:58 Ergenekon'un 'Kalbi Zayıf' Düştü
CHP, 'Ergenekon' Soruşturması Kapsamında Tutuklandıktan Sonra Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırılan Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın Yarın Anjiyo Olacağını Bildirdi.

12:58 Edu Fizyoterapiye Başladı
Eskişehirspor ile Oynanan Lig Maçında Sakatlandıktan Sonra Geçen Hafta İçinde Ülkesi Brezilya'da Sağ Diz Çapraz Bağlarından Ameliyat Geçiren Fenerbahçeli Futbolcu Edu Dracena, Ameliyatının Ardından Fizyoterapiye Başladı.

12:52 Potada Yarı Final Heyecanı
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Play-Off Yarı Final Heyecanı Yarın Samsun Basketbol ile Mersin Büyükşehir Belediye Arasında Oynanacak Mücadele ile Başlayacak.

12:49 Erdoğan'dan Vize Eleştirisi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın Türk Vatandaşlarına Yönelik Vize Uygulamasını Eleştirdi.

12:31 Yüzmede 2 Dünya Rekoru
Hollandalı Yüzücü Marleen Veldhuis, Bayanlar 50 Metre Kelebek ve Serbestte Dünya Rekorunun Yeni Sahibi Oldu.

12:25 Özince: Spekülasyon Belasına Karşıyım
İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, Financial Times ile Yaptığı Söşleşide, "Sermaye Piyasalarında Spekülasyona Tamamen Karşıyım. Bu, Kontrol Etmemiz Gereken Beladır" Dedi.

12:14 12. Günde 'Savcılara Yazıklar Olsun'
Ergenekon Davasının 78'inci Duruşmasında Tutuklu Sanık Kemal Kerinçsiz, Savunmasını 12'nci Gününde Tamamladı.

12:13 Kızını Satmıyormuş
Birçok Dalda Oscar Kazanan "Slumdog Millionaire" Filminde Oynayan Kızını Satılığa Çıkarmakla Suçlanan Hintli Baba, Haberi Yalanladı.

11:59 Add'den Ergenekon Savcılarına Dava
Atatürkçü Düşünce Derneği, "Atatürk'e Hakaret ile Görevde, Görevi Yetkiyi Kötüye Kullanmak" Suçlarını İşlediği Gerekçesiyle Ergenekon Soruşturması Savcıları Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.

11:55 Nba'de Play -Off Serisine Devam
ABD Profesyonel Basketbol Ligi (Nba) Play -Off Karşılaşmaları İlk Tur İlk Maçları, Tsi Sabaha Karşı Tamamlandı.

11:55 Öğretmen Adayları İçin KPSS Yapılacak
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Bu Yıl Sadece Öğretmenlik ve A Grubu Kadroları İçin Yapılacak.

11:46 Danıştay Saldırısı Ergenekonla Birleşti
11. Ağır Ceza Mahkemesi, Danıştay 2. Dairesi Üyelerine Saldırıyla İlgili Davada, 'Ergenekon Davasıyla Birleştirilmesinde Zorunluluk Bulunduğuna' İşaret Eden Mahkeme Kararına Uyulmasını Kararlaştırdı.

11:29 Lastik Tamirciliği Yaparak Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor
Kickboks'ta 2007 - 2008 Sezonu Türkiye Şampiyonu ve Avrupa Dördüncüsü Olan Milli Sporcu Metin Sezer, Balkan ve Dünya Şampiyonluğu Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor.

11:24 'Deli Raporu' Peşinde!
Danıştay Üyelerine Saldırı Davasının İkinci Duruşması, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Başladı.

11:01 Düğün Dönüşü Faciada Ölü Sayısı 9
Samsun'da Düğünden Dönen Yolcuları Taşıyan Minibüsün Kamyonla Çarpıştığı Trafik Kazasında Ölenlerin Sayısı 9'a Yükseldi.

11:01 Türkiye Kanserle Mücadelede Örnek Ülke
Türkiye'de Kanserle Savaşta Yürütülen Çalışmalar, Dünya Sağlık Örgütü'nün 2008 Dünya Kanser Raporu'nda, Orta Gelir Grubundaki Ülkeler İçin Örnek Gösterildi.

11:01 İbrahim Toraman Kırmızı Karta Abone
Bursaspor ile Oynanan Turkcell Süper Lig Maçının 44. Dakikasında Kırmızı Kart Görerek Takımını Yalnız Bırakan İbrahim Toraman, Ligde Siyah -Beyazlı Takımdaki 7. Kırmızı Kartını Görmüş Oldu.

10:54 İsrail'i Korkutan Satış
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Rod Adası Merkezli Savunma ve Uçak Üretim Firması Textron'un Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Bir Grup Yatırımcıya Satılabileceği Bildirildi.

10:54 PKK Üyesi 8 Kişi Tutuklandı
İzmir'de Terör Örgütü PKK'ya Yönelik Düzenlenen Operasyonda Gözaltına Alınarak Adliyeye Sevk Edilen 29 Kişiden 8'i Tutuklandı.

10:41 ÖTV Satışları Yüzde 180 Artırdı
Kdv İndirimi Mart Ayında Bir Önceki Aya Göre Otomobil Satışlarını Yüzde 180 Artırdı.

10:28 Obama'ya 'Soykırım' Baskısı Artıyor
24 Nisan'a Birkaç Gün Kala, 22 Avrupa Ülkesinden Toplam 400 Kuruluş, ABD Başkanı Obama'yı "Ermeni Soykırımı"nı Tanımaya Çağıran Bir Mektup İmzaladı.

10:25 Pakistan, Afganistanlaşıyor
Pakistan Kuvvetlerinin, İslamabad'ın 170 Kilometre Kadar Batısındaki Orakzai'de Uçak ve Helikopterlerle Saldırı Düzenlediği, 20 Militanın Öldürüldüğü Açıklandı.

10:24 İhracatçıya İndirim Müjdesi
Ekonomik Krizde Yapılan Ötv ve Kdv İndirimlerinin Ardından, Tcdd Liman İşletmelerinde de Verilen Hizmette Yüzde 10 İndirime Gidildi.

09:49 Kardeşinin Ailesini Katletti
İstanbul'un Çatalça İlçesi'ne Bağlı Halaçlı Köyü'nde Bunalıma Giren İşsiz 31 Yaşındaki Necdet E., Ağabeyi, Yengesi ve 4 Yeğenini Av Tüfeği ve Tabancayla Vurarak Öldürdü.

09:31 Dolar Haftayı 1.612'den Açtı
İstanbul Serbest Piyasada Dolar 1,6120, Avro 2,0960 Liradan Haftaya Başladı.

09:13 Uçak Yolcuları Rehin Alındı
Jamaika'nın Montego Bay Kentindeki Havaalanında Bir Uçağın Yolcularının Rehin Alındığı Bildirildi.

08:19 Terörist Örgütten Obama'ya Taş
El Kaide Terör Örgütünün İki Numaralı Adamı Ayman El Zevahiri, ABD'nin Yeni Başkanı Barack Obama'nın Müslümanların ABD Konusundaki Vizyonunu Değiştiremediğini Söyledi.

08:14 Rus Ruleti Oyunu Kanlı Bitti
Şişli'de Babasına Ait Lokantada Arkadaşlarıyla Eğlenirken Rus Ruleti Oynayan Üniversite Öğrencisi, Kendisini Vurdu.

07:44 Hakem, Maçta Kalp Krizi Geçirdi
Amatör Bir Futbol Turnuvasının İlk Maçında Görev Alan ve 9 Yıldır Amatör Maçlarda Hakemlik Yapan Necati Sakal (53), Maçın İlk Yarısının Bitimine Kısa Bir Süre Kala Bir Anda Yere Yığıldı.

07:25 Türk Gemisi Kaçak Göçmenlerden Kurtuldu
Türk Yük Gemisinin, Malta Açıklarında Batmak Üzere Olan İki Teknedeki Kaçak Göçmenleri Ölümden Kurtarmasıyla İçine Düştüğü Zorlu Durum, Beş Gün Süren Belirsizliğin Ardından Nihayet Sona Erdi.

07:07 Feci Kaza: 7 Ölü, 11 Yaralı
Samsun'da Düğünden Dönen Yolcuları Taşıyan Minibüsün Kamyonla Çarpışması Sonucu, 7 Kişi Öldü, 11 Kişi Yaralandı.

 

Diğer Gelişmelerden Bazı Başlıklar


23:45 Bank Asya 1. Lig'de 31. Haftanın Görünümü...
23:44 MHP Edirne Milletvekili Kemalettin Nalcı, Haberal'ı Ziyaret Etti
23:37 New York Borsası Günü Düşüşle Kapattı
23:24 Paris Şaşırttı!
23:01 On Numara Çekilişi Yapıldı
22:14 Herkes Şarkıcı Olabilir!
22:11 Karşıyaka-manisaspor Derbisinde Gülen Olmadı: 1-1
20:14 Cumhurbaşkanı Gül: 23 Nisan Artık Tüm Dünya Çocuklarının Bayramı Oldu
17:58 Hyundai'nin Golf Kupası'nı Özdoğan ve Benardette Kazandı
17:50 Hazine'nin Alacağı 26.1 Milyar Tl'ye Ulaştı
17:49 Fenerbahçe, Sivas'a Gitti
17:49 Astım Spora Engel Değil
17:49 Osmaniye'de Herkes İçin Futbol Projesinde Sona Yaklaşıldı
17:48 Rumlar, Derviş Eroğlu'nun Zaferinden Endişeli
17:48 Rusya Airbus'la 4 Milyar Dolarlık Titanyum Anlaşması İmzaladı
17:47 Karamanlis, Kıbrıs'ta Çözüm Sürecine Destek Mesajı Verecek
17:45 Zehirlenen 5 Yaşındaki Yusuf, Ambulans Helikopterle Sevk Edildi
17:44 Günder Başkanı Yener Doğruer: Belediye Başkanlarımız Engellilere Sahip Çıkmalı
17:44 Fırat Film Festivali, Sona Erdi
17:33 'Ermenistan Devlet Adamları, Her 24 Nisanda Dünyayı Aldatmaya Çalışıyor'
17:33 Kablo Çalmak İçin Girdiği Trafoda Elektrik Akımına Kapılarak Yandı
17:33 Küçük Mucitler Projelerini Sergiliyor
17:30 Mardin'de Düzenlenen Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması Büyük İlgi Gördü
17:27 Sahte Portör Muayenesi Zanlıları Serbest Bırakıldı (3)
17:26 Osmaniye Valisi Kemelek, Yapımı Devam Eden Köy Yollarını İnceledi
17:26 Gazü, İstanbul Eğitim Rehberlik Kariyer Fuarı'na Katıldı
17:24 Bakanlar Kurulu Toplantısı Sona Erdi
17:24 KKTC'deki Seçimleri Kazanan Eroğlu, Cihan'a Konuştu: "Raporun Araştırılması İç..
17:19 Avrupa'nın Ortasında Ahmedinejad Depremi
17:19 AB'de Türkiye Hakkında Olay Önerge
17:18 İşsizler, Aylığı 800 Tl Olan İşin Çalışma Şartlarını Beğenmedi
17:18 Akdeniz Su Gemisi, Araştırmalara Başlamak İçin Denize İndirildi
17:14 Konya'da Gözaltına Alınan 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
17:14 Giresunlu Öğrenciler Soba Zehirlenmelerine Karşı Uyarı Cihazı Geliştirdi
17:13 Doç. Dr. Ertuğrul Yaman: İnsanları Anlamak Sağlıklı İletişimden Geçer
17:11 Toptan'dan Danıştay ve Ergenekon Davalarının Birleştirilmesine Değerlendirme: ..
17:10 Putin Hem Başkan, Hem de Başbakan Olarak Anons Edildi
17:10 Sivasspor Fenerbahçe Maçını Abitoğlu Yönetecek
17:10 Stefanu: Olgular Daha Zor Olacak
17:07 Simav'da Deprem
17:04 Başkanlık Koltuğuna Oturan Çocuklar Çevreci Çıktı
17:04 Başkan Torun, Ordu Tribün Gazetesi'nin 44. Yılını Kutladı
17:04 Motosikletle Kaza Yapan İki Genç Parçalanarak Can Verdi
17:04 Trafik Kazası Sonucu Yatağa Mahkum Olan Kadına Evsahibi Bakıyor
17:03 İngiliz Bisikletçi Darly: "Hakem Heyeti Beni Kolumdan Çeken Sporcuya Ceza Verm..
17:01 Talat, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
16:59 Basın Açıklaması!
16:59 Lindsay Leo'yla Flört Ediyor!
16:56 Itso, Üyelerini Fuarla Tanıştırıyor
16:54 Samsun'daki Kazaya Karışan Minibüs Sürücüsü Adliyeye Çıkarıldı
16:54 Kolbastı Eşliğinde Aşı Kampanyası
16:54 TBMM Başkanı Toptan, 59 Ülkeden 177 Minik Konuğu Kabul Etti
16:54 Trabzon'daki Yangında 1 Kişi Hayatını Kaybetti
16:52 Bakanlar Kurulu Toplantısı Sona Erdi
16:52 Akkaş: Acısını 2012'de Çıkaracağım
16:46 Babacan ve Bağış Türkiye – AB Troykası Toplantısı İçin Prag'a Gidiyor
16:44 Dink Davası Müdahil Avukatları, İstanbul Barosu'nun Fransız Avukatların Talebi..
16:44 Elazığ'da 25 Kilo 130 Gram Toz Esrar Ele Geçirildi
16:43 Golfcüler Kapadokya'da Buluşacak
16:40 Kahramanmaraş Sağlık Müdürü Hüdayioğlu: Aşısız Çocuk Kalmasın İstiyoruz
16:40 "Avrupa'da Futbol" Paneli İptal Edildi
16:40 Son Kullanım Tarihi Geçen Kan Grubu Tahlil Kitleriyle İlgili Hukuki İşlem Başl..
16:39 Fiyapı'nın Yeni Ceo'su Süleyman Taygar Oldu
16:39 Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Kurpershoek: İlişkilerin Daha da Artırılması İ..
16:38 40 Tl İçin Banka Önünde İzdiham Oluşturan Kadınlar Saç Saça Baş Başa Kavga Etti
16:36 'Aydın Olmak İçin Camiden, Seccadeden Uzak Durma Düşüncesi Doğru Değil'
16:36 Karşıt Görüşlü Öğrenciler Kavga Etti
16:36 AK Parti'li Vekil Turizm Elçiliği Yaptı
16:36 Dünya Çocukları Fethiye'de Buluştu
16:35 'Eve Gideceğim' Diyerek Babasının Yanından Ayrılan Mehmet Satar'dan Bir Aydır ..

Editör: TE Bilisim