Türk ve Müslüman imajı GİZLİ SAKLILARIN sadece MASKESİDİR. Yakın tarihimizde ve Osmanlı`nın son 300 yılına damga vuranlar “RUHUNU ŞEYTANA SATANKEN HİZMET SÖZLEŞMELERİNİ KANI İLE İMZALAYANLAR – ENTRİKA – YALAN – GİZİLİLİK İLKESİ – İKTİDAR ve PARA HIRSI – HERŞEY MUBAH” felsefesi temellerini oluşturuyor.

 

Osmanlı denizcileri bir Fransız kızını kaçırmakla başladı. Aimee du Buc de Rivery ( Eme  dü Bük dö Riveri) bir şekilde saraya getirilerek  oyun yeni başlıyordu. I. Abdülhamid  ile evlendirilerek veya sevdirilerek adını NAKŞİDİL SULTANolarak karşımıza çıkıyor. Daha sonra VALİDE SULTAN olarak II. MAHMUT`un tahta çıkışında AİMEE yani Valide sultan olarak gücüne güç katmıştır.

 

Osmanlı`nın son 300 yılında çöküşün yavaş yavaş gelmesi ile GİZLİ VEYA SAHTE OSMANLILAR sarayda rüşvetin ilk ayak sesleri RÜSTEM PAŞA ile girdiğini bütün tarihçiler hem fikirdir.

 

HÜRREM SULTAN Avrupa`da ROXELANA olarak söylenirken ANASTASİA LİSOWSKA, bugünkü UKRANYA – POLANYA arasında ki bir bölgeden geldiği biliniyor. Ayrıca Kanuni SULTAN SÜLEYMAN`ın annesi HELGA POLANYA asıllı bir Yahudi`dir. HEPSİ TESADÜF DEĞİL Mİ?

 

“FAKAT ÖRÜMCEK AĞLARINI ÖRMEYE DEVAM EDİYOR… BU BİR İMPARATORLUK OLSA BİLE..! “

 

HÜRREM – ROXELANA veya ANASTASİA mı desem bilemedim. Fakat padişahın üstünde öyle bir etkisi vardı kiÖZ OĞLU ŞEHZADE MUSTAFA`yı babasına ihanet etti gibi göstererek öldürülmesine vesile olabilen birENTRİKALAR YUMAĞI gücünün zirvelerinde SALTANATINI İLAN EDİYORLAR. Yıllar sonra “MUHTEŞEM YÜZYIL” filmi ile gözümüzün içine baka baka neler yaptıklarını bizlere izletmekten de geri kalmıyorlar. Herkes SÜLEYMANI izlerken aslında kendi güçlerini ilan ediyorlar… bizler de alkışlamaktan geri kalmıyoruz…

 

Bitmedi Hürrem`in kızı MİHRİMAN SULTAN kendileri gibi HIRVAT KÖKENLİ  fakat YAHUDİ asıllı RÜSTEM PAŞA`yı önce Vezir sonra da kızına eş olarak alıyor. Gücünün önünde kimse duramıyor. Örümcek bütün devlet yönetimini ele geçiriyor. Ağına takılan kim varsa yok olması kaçınılmazdır. Bugün seyredenler de bundan nasibini almıştır.

 

Gelelim RÜŞVETİN saç ayaklarına biri RÜSTEM PAŞA diğer ayağı ise kendileri gibi YAHUDİ Olan ESTHER KİRA “SARAYIN BOHÇACISI” olarak saraya girip çıkıyordu. Kadınlara kumaş, parfüm ve mücevher eşyalar satma adı altında “SARAYIN RÜŞVET TRAFİGNİ” kontrol ediyordu. Artık liyakat gitmiş yerine parayı çok verenin sözü geçtiği “VALİ, KADI VE PAŞALIK” tercihleri kendi doğru bildikleri şekilde işletiyordu.

 

Osmanlıdaki bu rüşvet ve entrikalar ilk olsa da bunu yapan YAHUDİ asıllı ESTHER KİRA ve EKİBİ FRANSA, İSPANYA KRALLARI tarafından neden istenmeyen olduklarını anlamamızı sağlıyor. En çokta YAHUDİLERİ İSPANYA`dan kurtaran sarayın kapılarını açmalarına rağmen huylu huyundan vazgeçmiyor değil mi?

 

Hürrem Sultan döneminden sonra gelini NURBANU SULTAN tarafından da devam etmiştir. Ha bu arada NURBANUSULTAN aslında VENEDİKLİ CECİLİA VENİER BAFFO olarak geçse de gerçek ismi  “RACHEL OLİVİA DE NASİ”yani İSPANYOL YAHUDİLERİNDENDİ. Resmi tarih CECİLİA BAFFO`nun KORFU ADASINDA saraya getirilen bir köle olarak saraya sunuluyordu. Bunun nedeni başka türlü padişahların karşısına çıkaramıyorlardı. Harem üzerinden YAHUDİ asıllı sin-sile hedeflerine devam ederken önüne çıkanları ise ölüm defterlerine geçiriyorlardı.

 

Bunu nerden anlıyoruz. RACHEL OLİVİA DE NASİ olduğuna göre YUSUF NASİ`nin yakını olduğunu ve bununda PORTEKİZ asıllı MARRAN YAHUDİLERİNDEN olup DONA GRACİA MENDES NASİ`nin yiğeniydi. Gel de çık işin içinden çünkü MENDES AİLESİ çok zengin bir aile olması ve paralarını enginizasyondan kaçarken servetlerini de korumuşlardı. Yusuf NASİ, KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN ile yakın ilişki içindeydi. HÜRREM`in bunda parmağı olmadığını sanmak ahmaklık olurdu herhalde!

 

Bu arada YUSUF NASİ zengin olmakla birlikte “İLK SİYONİST” olarak da bilinir. THEODER HERZL`den önce FİLİSTİN`de YAHUDİ DEVLETİ kurma fikri KANUNİ`DEN aldığı imtiyazla TEBERİYE`de toprak bile alarak bir Yahudi Devleti kurmak istese de Yahudileri toplayamadığı için devlet kuramamıştır.

 

Yusuf NASİ`nin akrabası RACHEL OLİVİA DE NASİ, bir savaşta tesadüfen esir alınarak Osmanlı Sarayına girmesi sağlanarak CECİLİA BAFFO İSMİ ile girmiştir. Bunun nedeni ise Avrupa aristokrasinde kendi aralarında evlenebilirdi. Osmanlı`daki usul ise farklıydı. Padişah ancak esir alınarak Müslümanlaştırılan yabancı kadınla evlenebilirlerdi. Bu sayede II. SELİM ile CECİLİA BAFFO yeni ismi NURBANU SULTAN olarak aramıza katılıyorlar… Sistem tıkır-tıkır işliyor…

 

III. MURAT ise SOPHİA BELLUCCİ BAFFO aynı sistem ile SAFİYE SULTAN olarak karşımıza çıkıyor.

Koskoca OSMANLI İMPARATORLUĞU`na giren YAHUDİ ASILLI GÜZEL DİLBERLER

 “ADALET, DÜRÜSTLÜK VE HAKKANİYET” SİSTEMİNDEN RÜŞVET, ENTRİKA VE YALANLARLA” çöküşe götürülen bir süreci “MUHTEŞEM YÜZYIL” olarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ`NİN YÜZ YILINDA yayınlanması ne traji komik de ben kan ağlıyorum. Gören var mı benim gördükleri mi?

Bugün bizi yönetenler neler yapıyorlar gören var mı?

 

BUGÜNDE TÜRK VE MÜSLÜMAN İMAJIYLA İÇİMİZDE HATTA BAŞIMIZA TAÇ YAPSAKDA HUYLU HUYUNDAN VAZ GEÇMİYOR DEĞİL Mİ?

BUNLARI NİYE Mİ YAPIYORLAR? KENDİ YAZDIKLARINA, İNANDIKLARI DİN VE İNANÇ KİTABI BUNU EMREDİYORMUŞ!

 

“Yahudi olmayan, insan şeklinde bir hayvandır ve Yahudi`ye gündüz ve gece hizmet etmeye mahkümdur.” (Nidrach TALPİOT, 225 – 1)

“Yahudi olmayanları öldürmek vahşi hayvanları öldürmek gibidir.” (Sanhedrin, 59a)

Yahudiler insandır, fakat diğer uluslar insan değil hayvandır.” ( Baba Necia, 114-6)

“Diğer milletlerin tüm mallarıı Yahudi milletine aittir, dolayısıyla onları tereddütsüz ele geçirmek hakkına sahiptir.” (Choszen Hamiszpat, 348)

“Bir GOYİMİ (YAHUDİ OLMAYAN) aldatmaya izin verilmiştir.” (Baba Kamma, 113b)

“Komşunu yaralamayacaksın denmiştir, fakat bir Yahudi olmayanı yaralamayacaksın denmemiştir.”(Sanhedrin, 57)

“Bir Yahudi üç yaşındaki kız çocuğu ile evlenebilir.”(Sanhedrin, 55b) bize dinimizi anlatanlara dikkat kimin dinini bize anlatıyorlar… uyanan var mı?

Yahudi olmayanların en iyisi bile öldürülmelidir.” (Abhodah Zarah, 26) şimdi dünyanın neden ateş altında olduğunu anladın mı?

“İsa (aleyhisselam – haşa-) büyücülük yaptığı için öldürüldü.”( Sanhedrin, 43a)

“İsa`nın annesi Meryem (-haşa-) fahişeydi.” ( Sanhedrin, 106a)

“Hıristiyanları öldürenler cennette yüksek dereceye sahip olacaklardır, onlar, herkesin tanıması için mor renkli elbiseler giyecektir.” (Zohar I, 38B, 39a)

“Yahudi olmayanlara acımayın.” (XI. Hilkoth Akum)

“Bir Yahudi erkek Yahudi olmayan bir kadına istediği her şeyi yapabilir. Ona bir et  parçası gibi davranabilir.” (Hadarine, 20b)

“Bir Yahudi, Yahudi olmayan bir kızın ırzına geçebilir fakat evlenmez.” (Gad Shas, 2:2)

“Talmud Torah`ı tetkik eden bir gayri-Yahudinin hak ettiği şey ölümdür. Çünkü bu onun için değil bizim için yazılmıştır. Bu bize bırakılan mirastır.” (Sanhedrin, 59a)

 

Bu okuduklarınızdan daha fazlası var azı yok… Bugün dünyada yapılanları artık siz düşünün ve etrafımızda bütün gizli veya açık YAHUDİLERİN bunlara inananı da var, inanmayanı da var. Fakat bir bildiğim bir şey bir avuç da olsalar neler yaptıklarını tarihte gösterdi, yaşadığımız hayatımızda gösteriyor. Gerisi bu yazdıklarıma ister inanın ister inanmayın… Fakat yaptıkları ve kitapları ortada duruyor… Hedeflerine ulaşmak için gözleri hiçbir şey görmüyor… Şeytan`ın ayak izlerini takip etmekten başka… Bizlere ANTİ- SEMİNİST diyorlar VE DÜNYAYI KANDIRIYORLAR. fakat onlar bizleri GOYİMİ(YAHHUDİLER DIŞINDAKİLERİN İNSAN OLMADIĞINA VE HAYVAN KÖLELERİ OLDUĞUNA İNANIYORLAR).  Bizler ise bir karınca misali “TARAFIMIZ BELLİ OLSUN” diyenlerdeniz… Ya siz?

 

Sevgi ve saygılarımla… BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ… ata mirası ulus… murat akbaş