İlçe genelinde belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmaları ile birlikte asfaltlarda oluşan hasarlar onarılıyor, altyapı çalışmalarının sonunda asfalt serimi gerçekleştiriliyor, kanal ve ızgara yenileme çalışmaları yapılıyor.

Bu kapsamda Yenidoğan Mahallesi Tarla Sokakta yağmur suyu kanal temizleme çalışmaları, Karadeniz Mahallesi 1176 sokak, Karayolları Mahallesi 567. Sokak ve Merkez muhtelif sokaklarda ızgara çalışması, ızgara imalatı, ızgara temizliği ve ızgara yükseltme çalışmaları yapılıyor.

Ayrıca Karadeniz Mahallesi’nde 1167/1 sokak, General Aldoğan Caddesi, Mehmet Akif Caddesi, 1129 sokak ve 1156 sokakta, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1072/2 sokak ve Fevzi Çakmak Mahallesi Gebzeli Caddesinde tretuvar imalat çalışması yapılmaktadır. Merkez Mahallesi Tepe Sokak, Güldemet Sokak ve Selvilli Sokak, Şemsipaşa Mahallesi 11. Sokak ve Sokullu Mehmet Paşa Caddesi, Hürriyet, Kazım Karabekir ve Mevlana Mahallerinde tretuvar tamirat ve taş döşeme çalışmaları yapılıyor.

Prestij cadde çalışmaları kapsamında ise İmamhatip Lisesi Bulvarı, Mehmet Akif, Şehit Mustafa Yeşil, 500 Evler ve Ordu caddeleri, Küçükköy yolu, Meydan Camii ve çevresinde yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Karadeniz Mahallesinde elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları sırasıyla Barboros Hayrettin Paşa ve Hürriyet Mahallelerinde devam ederek arıza kaynaklı kesintilerin ilçe genelinde sona ermesi hedefleniyor. Kapalı devre ring sisteminin uygulanacağı ilçeler arasında Pilot ilçe seçilmemiz nedeniyle Bedaş'ın İstanbul’a yapacağı yatırım sıralamasında Gaziosmanpaşa en fazla payı alacak.

Çalışmalar kapsamında Barbaros Hayrettin Paşa, Kazım Karabekir, Yeni Mahalle, Karlıtepe, Karadeniz ve Yıldıztabya Mahallelerinde de kanal yenileme çalışmaları yapılıyor.

Bağlarbaşı, Fevzi Çakmak, Karadeniz, Yeni Mahalle, Merkez, Karayolları, Yıldıztabya ve Sarıgöl Mahallelerinde ise asfalt bakım onarım ve yenileme çalışmaları ile ilçemiz modern bir görünüme sahip olacak.

Çalışmalar sonunda vatandaşlar, rahat ve kolay ulaşım yapabileceği caddelere kavuşacak.

Editör: TE Bilisim