MARDiN FED önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

Mardin Dernekler Federasyonu başkanı İş adamı İbrahim Biter biz federasyon olarak her parti ve görüşe eşit mesafedeyiz. Bugün Burada Ak Parti Fatih Belediye başkanını ağırladık. Yarında CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu misafirimiz olacak. Biz Mardinler dillerin ve dinlerin barış ve huzur içinde yaşadığı bir ilde doğduk büyüdük. Mardin ile Fatihin bir çok ortak yanı var. Cuhmur İttifakı adayı olarak sizlere başarılar dilerim dedi.

Daha sonra Ak Parti Fatih ilçe başkanı ,Ak parti İstanbul Milletvekili iş adamı Ethem Sancak, Ak Parti 23. Dönem Mardin Milletvekili Prof.Dr. Cüneyt Yüksel Ak parti adayı Ergün Turan lehine birer konuşma yaptı.

Binali Yıldırım ve ben bunu yaparız

Ak Parti Fatih Belediye başkan adayı Ergün Turan Mardin Dernekler Federasyonunda kalabalık bir STK başkanlar grubuna önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Turan’ın konuşmasından satır başları:

“kendimi anlatmayı sevmiyorum ama bir belediye başkan adayı olarak da sizlerin kime oy vereceğinizi bilme hakkınız var. Bundan dolayı özet şeklinde de olsa kendimden biraz bahsetmek isterim. 5 Sene önce TOKİ Başkanı olmadan Ak Parti İstanbul Büyükşehir Grup Başkan Vekili idim. Burada iken Sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız bana TOKİ başkanı olacaksın dedi Ankara’ya gittik.

Beş sene içinde bir çok ilimizde projelere imza attık. Aynı anda 20/30 yerde şantiyelerimiz oldu. Benim Fatih Belediye başkana dayı olmak gibi bir düşüncem yoktu. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız bu seferde Fatih Belediye Başkan adayı olacaksın dedi gelip aday olduk. Yani rabbim hep mühim yerlerde ülkemize hizmet etmeyi nasip etti. Şu an da 3 medeniyete başkentlik yapan Fatih’in şehremini olmak için yola çıktık. Sizlerin destekleri ile 31 Mart 2019 ‘da başkan seçilirsek bugüne kadar yapılamayanları yapacağız dedi.

Partimizin İstanbul Büyükşehir adayı uzun yıllar bakanlık, Başbakanlık ve Meclis başkanlığı yapan sayın Binali Yıldırım ile İstanbul’un çehresi değişecek.

Ben de Fatih’in çehresini değiştirmeye talibim. Kimse benden park yapacağım, yeşil alan yapacağım, bilgi evi yapacağım konuşması beklemesin çünkü bunlar zaten her belediye başkanının yapmak zorunda olduğu çalışmalar.

Benim Fatih ilçesi ile alakalı hayallerim daha büyük

Ergün Turan konuşmasını önemli bir müjde ile bitirdi. ”Fatih ilçesi İstanbul’un en önemli ve değerli ilçesidir. Bu ilçe için yapacağımız çalışmalar da o denli mühim ve önemli olmalı. Allah nasip eder sizlerde destek verir beni başkan seçerseniz Bizans’tan kalan ve atıl olarak duran suların çevresini düzenleyip İstanbul’un en tarihi Millet bahçesini halkımızın kullanıma sunmayı İBB başkanımız olacak olan sayın Binali Yıldırım ile beraber başarabiliriz şekkinde konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim