Paşa Sezgin, 20 yıl önce geçirdiği bir rahatsızlık sonucu felç oldu. Sezgin bu günden sonra akülü tekerlekli sandelyesiyle dolaşabiliyordu. Ancak aradan geçen bu sürede akülü tekerlekli sandalyesi kullanılamaz hale geldi. Yenisini almak için imkanı olmayan Paşa Sezgin'in çaresizlik içinde bir yıldır evinden dışarı çıkamadı. Yaşlı adamın bu çaresizliğine Başkan Remzi Aydın derman oldu. Paşa Sezgin'in durumunu öğrenen Başkan Aydın vakit kaybetmeden Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne talimat vererek bu sıkıntının giderilmesi istedi. Bunun üzerine müdürlük yetkilileri yeni bir akülü tekerlekli sandalye temin ettiler.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Yeni akülü tekerlekli sandalyeyi Başkan Aydın, Paşa Sezgin'in evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, bizzat kendi eliyle teslim etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret sırasında Paşa Sezgin, Başkan Aydın'a dualarla teşekkür etti.

Sezgin, kendisine büyük bir mutluluk yaşatan sürpriz hediye ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Şu anda çok mutluyum, çok sevinçliyim, Allah razı olsun. Bu sandalye çok eskidiği için bir yıldır dışarı çıkamıyordum. Evde çok bunaldım, biraz dolaşmak istiyorum. Artık yeni tekerlekli sandalyeye binip yola varacağız. İstanbul'da üç yada dört turt atmak geliyor içimden. İnşaallah bundan sonra dışarı çıkmak şansım olacak. Rabbim Başkanıma hayırlı ömür nasib etsin”

HERKESİN DUALARINA TALİBİZ

Başkan Remzi Aydın ise, “Amcamıza bu gün çok ihtiyacı olan bir akülü tekerlekli sandalye temin ettik. Çok uzun zamandır dışarı çıkamıyormuş. İnşallah bundan sonra dışarı çıkacak. Hepimiz gibi gezecek, dolaşacak, ihtiyaçlarını giderecek. Rabbim kendisine sağlıklı uzun ömürler versin. Herkesin dualarına talibiz” dedi.

Göreve geldiği günden beri ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Aydın, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her alanda ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Yirmiden fazla birimimizle her anlamda çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın yakacak, yiyecek, giyeceklerinden, sosyal anlamdaki ihtiyaçlarına kadar çok geniş alanda çalışmalar yapıyor arkadaşlarımız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim