Tatile gidemeyenlere umut oldu

Başkan Alatepe sadece yapmak zorunda olduğu belediye hizmetlerini değil ilçe’nin değişim ve gelişimi için yapmasında fayda gördüğü bir çok çalışmaya imza atıyor.

Bir tarafta artan nüfusun eğitim ihtiyacına cevap vermek için okul yapımı, tamiri ve bakımı yaparken diğer yanda da tatile gidemeyen Esenyurt sakinlerine Silivri Gümüşyaka’da bulunan Belediye’nin sosyal tesislerinde tatil yaptırmak için ciddi emekler veriyor.

Halkın beden ve ruh sağlığı için tatil ve dinlenmenin de bir ihtiyaç olduğuna inanan başkan Alatepe vu çalışması ile binlerce Esenyurt’lu halkın takdirini topluyor.

Basın mensuplarından sosyal tesislere tam not

30 Ağustos 2 Eylül 2018 tarihleri arasında 35 bin m2 den oluşan Esenyurt Belediyesi Gümüşyaka sosyal tesisleri görmek ve ve tatil yapmak üzere davet edilen basın mensuplarından Alatepe ve ekibinin çalışmasına tam not verildi.

Gazete ve Web Tv mizin Kurucusu ve İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’de davete icabet etti

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Alatepe’yi 2007 yılından beri Ak Parti Kıraç Belde Başkan yardımcısı olduğu günden beri tanıyorum. Sayın Necmi Kadıoğlu’nun istifa etmesinden sonra Ak Parti Meclis üyelerince seçilip göreve başladığı günden beri de yakından takip ediyorum. Samimi ve halk odaklı çalışmalarını takdir ile karşılıyorum. Başkanın İlçe halkı ile, Basın mensupları ile , Mahalle muhtarları ile ,Okul müdürleri ve diğer yetkililer ile güzel bir dostluk ve sinerji oluşturduğunu yakinen görüyor ve izliyorum.

Bir çok eski belediye başkanı başkanlık için 1 dönem az 2 dönem fazla diyor

Esenyurt’ un çiçeği burnunda Belediye başkanı Ali Murat Alatepe’nin samimi, içten ve candan çalışmalarını görünce amatör ruh ve profesyonel zihniyet ile çalışmak buna denir dediğim çok oldu.

Başkan ve kadrosu kullandıkları “Emrinizdeyiz Esenyurt” sloganının hakkını verdiklerini halkın hizmetine açtıkları Esenyurt Belediyesi Silivri Gümüşyaka sosyal tesislerinde 2 gün 1 gece zaman geçirme fırsatım oldu. En alt kademden en üst kademeye kadar bütün çalışanların başkan Alatepe’nin belirlemiş olduğu halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile çalıştıklarını görünce Esenyurt halkının şanslı olduğunu gördüm.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak milyonlarca takipçimiz, okurumuz ve izleyenimize Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Alatepe’nin hakkın rızasını almak için halka hizmet aşkını her zaman duyurmaya devam edeceğiz şeklinde konuşan yayın gurubumuzun kurucusu ve imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner Sosyal tesislerin yetkililerine ve Basın yayın Müdürü Fatih Yılmaz başta olmak üzere basın mensupları ile yakından alakadar olan herkese teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim