Törene katılan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Kur’an Kursu’nu başarıyla bitiren öğrencilere kitap ve çeşitli oyuncaklar hediye etti. Ayrıca kursta yapılan özel imtihanı başarıyla bitiren 7 öğrenciye de birer bisiklet hediye edildi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Bu öğrencilerden birisi olan Ali Ünal Başkan Alatepe ve diğer yetkililerden kendisine bisiklet yerine kitap verilmesini istedi. Bu davranıştan duygulanan başkan Alatepe ve yetkililer öğrenciye bisiklet ve kitap hediye ettiler.

Bu törende bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Ali Murat Alatepe, “Bu sıraları doldurmanız lazım. Okulda aldığınız eğitimin yanı sıra burada aldığınız dini eğitim de çok önemli.

Hepiniz birer mühendis, doktor, belediye başkanı hatta cumhurbaşkanı olacaksınız. Alah’ını peygamberini, vatanını, milletini, annesini, babasını, ülkesini seven birer birey olacaksınız. Bu konuda adımınızı attığınız ilk yer burasıdır.

Burada o adımları atacaksınız. Burada dininizi öğreneceksiniz. Kur’an öğreneceksiniz. Ne olur burada olmanın önemini iyi anlayın ve aklınıza iyi yerleştirin” dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim