Kara “Esenyurt sporda madalyalara doydu”

Güzelyurt kültür merkezinde gerçekleşen iletişim toplantısında Esenyurt Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Kara, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun destekleriyle,  Esenyurt Sporda madalyalara doyduğunu belirtti.

Değer “Ülkemizi temsil eden sporcular yetişmektedir”

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer; “Esenyurt spor ve sportif faaliyetlerde aktif bir yapıya sahiptir. Belediyemiz bünyesindeki tesislerden ülkemizi temsil eden şampiyon sporcular yetişmektedir” dedi.

Karadağ “Spor gönül işidir”

AK Parti Spor Komisyonu İl Başkan Yardımcısı Serhat Karadağ; “ Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun sporu ve sporcuyu ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Binlerce sporcu ve modern spor tesisleri, stadyumları ile Esenyurt adından sıkça söz ettiriyor. Spor gönül işidir, imkânlarınız ne kadar iyi olsa da olsun gönül vermeniz gerekmektedir” dedi.

Kadıoğlu “Avrupa istese de, istemese de kabul edecek”

71 bin lisanslı kayıtlı sporcularının olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Ülkemizde istikrar sürdükçe sporda yatırımlara ve hizmetlere devam edeceğiz. Ülkemizde spor alanında dünyaya örnek olacak dev yatırımlar ile dünyada ilk sıralarda bulunuyor. Türkiye her daim sporda var olmaya devam edecektir. Bizim varlığımızı Avrupa istese de istemede kabul edecek” dedi. 

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı lisanslı sporcularının 3 ay gibi kısa bir dönemde Avrupa ve Dünya klasmanında 28 madalya aldığını söyledi.   

  

 

Editör: TE Bilisim