Esenyurt Belediyesi’nin destek verdiği aralarında Yıldız Kızlar Güreş Takımı oyuncularının da da bulunduğu bir grup sporcu, Milli Güreşçi Rıza Kayaalp ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’yi makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen sohbette bu sene bir çok müsabakada madalya alan şampiyon genç  güreşçiler başkan Alatepe’ye destekleri için teşekkür etti.

Alatepe, spora ve sporcuya en çok destek veren belediye olduklarını belirterek “ Bu desteğimiz artarak devam edecek. Mustafa Akbuğa Kültür Merkezi’nin yanındaki ek binayı boşaltarak güreşçilerimiz için kamp alanı yapacağız. Ayrıca sporcularımız bu binanın yanındaki spor tesisimizden de yararlanabilirler. Akçaburgaz’da yapılan yeni spor salonunun alt katını da güreşçilerimize ayıracağız. Yanındaki binayı da kamp ve eğitim merkezi haline getireceğiz“ dedi. Sporcular da kendilerine şampiyon Rıza Kayalp’i örnek aldıklarını belirterek  Başkan Alatepe’ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Spora verdiği destek için Ali Murat Alatepe’ye teşekkür eden Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Rusya’da düzenlenen 8. şampiyonluğunu yaşadığı Avrupa Güreş Şampiyonası finalinde giydiği mayoyu kendisine hediye etti.

Editör: TE Bilisim