Onur markettin 50.Şubesi dualarla açıldı  

  

Özen Grubun bağlı kuruluşları olan Onur Market ve ONUREX dünyada ki bir çok firmanın küçüldüğü bir ortamda ciddi bir büyüme hedefi benimseyip 154 olan şube sayısını 2012 sonuna kadar 300 olarak planlamış durumda.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

 

Gazetemizin 6 Şubat 2012’de Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür merkezinde yaptığı 5.Kuruluş yıldönümü ve plaket takdim törenimize yoğun programına rağmen katılarak bizi yalnız bırakmayan Özen Gruop yönetim kurulu başkanı Ekrem Özen, Özel Sempati Rehabilitasyon merkezinin kurucusu Sinan Uğurlu’nun plaketini takdim etmişti.

 

Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük,Beylikdüzü Belediye başkan yardımcısı Tahir Sert, İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,Yayın kurulu başkanı Maksut Konyar,Genel yayın yönetmeni Ferdi Türk başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesinin hazır bulunduğu açılışta duayı ilçe müftüsü yaptı.

 

Özen Group büyüme hedefleri doğrultusunda geçen Cuma günü Beylikdüzü Gürpınar Cengiz Topel caddesinde Onur Market’in 50.Özen grubun ise 154’üncü market şubesini açtı.

 

104’ü ONUREX ve 50 si de Onur şubesi olmak üzere şu an 154 market şubesi  olan Özen Grup’un  yönetim kurulu başkanı Ekrem Özen açılış nedeni ile kısa bir konuşma yaptı. “Özen Group olarak Onurex,Onur Tarımsal Ürünler ve Ayşe Hatun Vakfı (AHEV) Olmak üzere 3 firma ve bir vakfı bünyesinde bulunduran Özen Gruop olarak halkımıza kaliteli,hijyen ve ekonomik fiyatlarla hizmet etmek için durmadan çalışıyoruz dedi.

 

İstanbul Times Gazetesi ekibi olarak katıldığımız Onur Market Gürpınar şubesinin hayırlara vesile olmasını dileriz.

 

 

Editör: TE Bilisim