2017’de yaklaşık 2 bin adetlik konut satışı ve 1,5 milyar liralık ciro ile üst üste 4. kez sektör lideri olan Nef, sadece iki günde 70 daire satarak, bu seneki hedeflerine bir adım daha yaklaştı. Son iki günde konut satışından 47 milyon TL ciro elde ettiklerini açıklayan Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, “Bu sene ciro hedefimiz 1,9 milyar TL idi. Ancak ilk 6 ayda ciromuz 1 milyar TL’yi aştı. Son bir haftalık satış grafiğimiz önceki haftaya kıyasla yüzde 67 yukarıda. Yakaladığımız ivme böyle devam ederse yılsonu hedefimizi aşmış olacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

4500’den fazla konut teslimi

Nef hali hazırda, Yalıkavak, Bahçelievler, Kandilli, Çekmeköy, Basınekspress projelerinin satışına devam ediyor. Ataköy ve İş GYO ile birlikte geliştirdiğimiz Inistanbul Topkapı’nın teslim süreci ise devam ediyor. Selçuk Çelik, “Son 3 yılda toplam 4500’ün üzerinde konut teslimi gerçekleştirdik. Teslim sonrası memnuniyet oranımız: %94. Son 3 yılda teslim ettiğimiz 17 projede ortalama doluluk oranı ise %92. Biz de satış rakamlarında olduğu kadar teslim süreçlerinde de bu rakamlara ulaşmaktan son derece memnunuz” dedi.

Nef Hakkında

Nef, Timur Holding’in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı. Türkiye’de ve dünyada 6 ülkedeki büyük metropollerde sektörel ihtiyaçları analiz etmek için uzman kişi ve kurumlarla çeşitli anketler ve araştırmalar yapan Nef, hedef kitlenin beklentilerine en uygun şekilde tasarımı odak noktası haline getirerek çalışmakta ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandırmak için satıştan pazarlamaya bütün katma değer zincirini yeniden tasarlamaktadır. Dünyanın en iyi 10 mimarlık firmasından 4’ü ile aynı anda çalışan dünyanın sayılı gayrimenkul firmasından biri olan Nef, projelerinde iç mekan ve dış cephenin yanı sıra elektrik anahtarlarından kapı kollarına kadar en ince ayrıntılarda bile tasarımı ön planda tutmakta ve dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışmaktadır.

Editör: TE Bilisim