Yeni yatırımlar ve Katar’da yaptıkları işbirliği konuşuldu

Hanif Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Murat Erdoğanlı yaptığı açıklamada şunları söyledi “Şirket olarak ülkeye döviz girdisi sağlamakta oldukları için mutu olduğunu gelecekte daha çok ülkeye ihracat yaparak Malatya’ya ve ülkeye döviz girdisi sağlamaya devem edeceklerini ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel

Erdoğanlı, bir çok kişinin üretim sektöründen çekilip daha kolay paranın kazanıldığı sektörlere yöneldiğini ama bunun aksine Hanif Kablo olarak fabrika kurup yüzlerce kişiye iş kapısı açtıklarını ifade ederek biz makine çarkları dönünce mutlu olan bir ailede büyüdük. Nasip kısmet olursa 2020 yılına kadar daha kurumsallaşarak yolumuza devam edeceğiz”
dedi.

Hanif Kablo’nun Suriye asıllı Arap ortağı Mehdi Almalih ise şunları söyledi” Umudumuz ve temennimiz  Suriye de yaşanan savaşın bir an önce bitmesidir. O zaman bizde alt üst olan ülkemizin kalkınmasında ve aydınlanmasında daha da iyi işler yaparak Suriye’nin kalkınmasına ve yaralarını sarmasına katlı yapacağız. Biz Hanif kablo olarak çok yakın bir süre önce Katarlı bir müşterimiz ile daha yakın bir şekilde işbirliği yapmak üzere anlaşma yaptık. Bu ülke üstünde markamızı daha çok yere ulaştıracağımız için çok mutluyuz “  dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim