Yüzlerce Basın mensubu ile Avcılar Hilton Double Three otelde kahvaltılı toplantı

İzsiz yaptığını konuşmada şunları söyledi ”Değerli basın mensupları bugün burada size birkaç ana konu hakkında kısaca bilgi verdikten sonra sizden gelecek olan sorulara da cevap vereceğim.1.si uzun süredir üzerinde çalıştığımız Dubai Towers projemiz ile alakalı temel atma töreninden önce size bilgi vermek isterim. 2.si kısa bir süre sonra referandum için sandığın başına gideceğiz. Ben aynı zamanda Ak Parti Beylikdüzü ve Büyükşehir Belediye meclis üyesiyim. Tabi bu konu hakkında da fikir ve düşüncelerimi paylaşmak isterim. Kısa bir süre önce Dubai başta olmak üzere bir çok körfez ülkesine ziyaretlerimiz oldu. 16 Temmuz ‘da referandum’da evet çıkarsa Avrupa’dan kaçan körfez sermayesinin büyük oranda akacağı liman Türkiye olacağı ile alakalı umudum var. Bundan dolayı istikrar için evet’ in çıkması lazım diye düşünüyorum” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Mehmet Osmanoğlu

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de konut ve arsa fiyatları yarı yarıya düşmezse inşaat işi zor dedi

Soru sorma bölümüne gelindiğinde Gazetemiz ve Web televizyonlarımızın kurucusu ve imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner şu soruyu sordu “son 10 yılda esnafın, memurun, işçinin kısaca halkımızın geliri artmadığı halde gayrimenkulün fiyatları dört beş misli artı. İnşaat’ın bu şekilde ayakta kalması zor. Siz ve arsa sahipleri fiyatlarınızda % 50 indirim yapmazsanız daha çok zarar edeceğinizi düşünüyorum dedi.

Delta Holding Yönetim Kurulu başkanı Seyithan İzsiz’de soruya şu cevabı verdi. “Artış konusunda haklısınız. Arsa sahipleri fiyatları artırmamış olsaydı müteahhitler’de attırmazdı. Her işadamı yaptığı veya ürettiği hizmeti satmak ister. Bizim de maliyetlerimiz düşük olsa biz de yaptığımız konutları daha uygun fiyatta halkımızın hizmetine sunmayı tabi ki isteriz. Zaten Delta olarak şu an daha çok yaptığımız projeleri körfez ülkelerine satıyoruz” dedi.

İstanbul yerel Gazeteciler Dernek başkanı Mehmet Mert başta olmak üzere çok sayıda medya mensubu Delta Holding’in kahvaltılı bilgilendirme toplantısın katıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim