Devlet yetkililerine ve diyanet işleri başkanımıza sesleniyorum ehli beytin açılımı nezaman olacak, Bizde Kaybolan Haklarımızı Geri İstiyoruz Ehli beyt meselesi çok önemlidir, müslümanım diyen herkesin sorunudur.
Ehl-i beyt konusu ülkemizin ve islam aleminin birlik beraberliği için paha biçilmez büyük bir sorundur.?Ülkemizde bütün açılımlar yapıldı,bunların hepsinede'güzellikler gördük,yanlışlıklarda gördük,işin siyasetinde değilim...
Şimdi yetkililerimize soruyorum.?
Ehli beyt açılımı ne zaman gerçekleşecek.!
93 yıldır kaybolan itibarımızı,ve ayak altına alınan onurumuzu kim iade edecek;Nakibül-eşrâflık kurumu ne zaman aktif hale gelecek.!!!
Seyyidlerin,şeriflerin,islam ülkelerine yaptıkları hizmetler ve ülkemizin kurulmasına, Birliğine,dirliğine, yapmış oldukları fedâkarlıkları,faydaları ve hizmetleri, ne zaman hatırlanacak.!!!
"Ülkemiz'de ehl-i beyt denilince hâlâ'da alevilerle,şiilerle anıliyoruz." Anılmasına'da karşiyiz,çünkü?ülkemizde ki seyyidlerin ve şeriflerin yüzde doksan beşi ehli sünnettır."
"Şunuda belirtmek istiyorum"?
"Biz daima islamiyetin birlik beraberliğinden yana olmuşuz,"kimseyi ötekileştirmiyoruz" Bütün müslümanları seviyoruz,ayrım yapmadan birleştiriciyiz.
Hakikatlar nedir onu söylüyorum...
Şunuda vurgulamak istiyorum,ceddimiz Hz.Ali'yi ve kiyamete kadar devam eden evlatları-ehli beytini sevmek,hiç kimsenin tekelinde değildır,bütün müslümanların ortak sevgisi olmalıdır.
Ehli beyt-i hafife almayın,ehli beyt ! Allah'u teâlâ'nın emriyle,ve Hz. peygamberin buyruğu ile sevilmeleri emiredilmiş, mübarek insanlardır."Cennab-ı allah'ın"anayasası olan Kur'an-ı Kerimin şura suresi 23.ayet ve ahzap suresi 33. ayetleriyle
koruma altın'da olduğunu bilmiyenmi vardır...
Allah'ın resulü ehli beytiyle ilgili şöyle buyurmuştur:
"Benim sevgimdem dolayı Ehl-i beytimi sevmeden hiç kimse bana iman getirmiş olamaz."
"Bunun üzerine Hz.Ömer r.a.Ya Rasulullah senin Ehl'i beyt'ini sevmenin nişanesi nedir?"diye sorunca" Rasulullah (s.a.v.) Eliyle Hz.Ali'ye vurarak budur buyurmuştur...
İşte böylece Emir'ül-Müminin Hz.Ali'yi Sevmeye Tekit Ehl-i Beyt'in tümünü-zürriyenin tamamı Sevmeye,onlara sarılmaya ve onlara uymaya tekit etmek demektir.
"Ehl-i Beyt Kur'an-i bir ifadedır sünnilerin'de,şianın'da Alevilerinde,yer yüzündeki bütün Müslümanların ve Cinlerinde ortak paydalarıdır."islam Âleminin Birlik beraberliği İçin müslümanları bir araya toplayan,onları barıştıran Allah Rasülünün genetikleri taşıyan mübarek insanlar olduğunu unutmayalım. 
Şimdi Soruyorum size ? Ülkemizin Tepedeki Yüksek Din Kurumu Diyanet İşleri başkanlığı ne Zaman,Cuma hutbelerinde ümmeti Muhammed'e Ehl-i Beytin kim olduğunu,onlara karşı nasıl davranılacağını, faziletlerinin neler olduğunu,anlatma zamanı gelmedimi?Cuma hutbelerinde Devamla Ey Müminler?
Hazreti Peygamber Efendimizin Soyu vardır, devam ediyor,bütün dünya'ya yayılmışlar ülkemizde'de Sayıları çoktur, aramızda da yaşiyorlar, Bu kutlusoy kiyamete kadar kur'an'la birlikte aramızda olacaklar,Allah'ın Emriyle Resulullah'ın hatırı için onlara kiymet veriniz,nerede görürseniz tebesüm ediniz bu hakikatları anlatmaları gerekmezmi'dır..
Ehl-i Beyt Bizim Başımızın Tacıdır,diyecek zamanı gelmedimi Devlet Erkanı Ehl-i beyti Muharrem Ayında Ehli Sünnetin arasında yeniden ne zaman "Hatırliyacaklar" Muhterem kardeşlerim şunu unutmayalım ki: Devletlerin
Çöküşü Ehl-i Beyt-i Küstürmekle Başlamıştır.
İnşallah kırılan gönüller,ayak altına alınan onurumuzu Kazanmayı başarırlar....
"Ehli Beyt kaderin asli tohumudur İslam Tarihi ile ilgilenen gerçek müminler Ehli Beyt'e bakar ve gerçekleri görürler." 
Bu iş ilmi bir Meseledir,Eğer Gerçeklerin farkına varırlarsalar Ehli Beyt in Kaderin tohumu olduğunu farkına varırlar... O,zamanda hakikat doğrultusun'dan ne yapıp ne yapılmiyacağının gerektiğini bilecekler'dır.
Farkına varmadan bu kaderin hükümlerinin tayinini işaretini muhabbetini yaşaması mümkün değildir.
"Cennab-ı hak Ehl-i Beytin kimlerden meydana geldiğini,onlara karşı görevimizin neler olduğunu Bilincine Kavuşacağımız Bir zaman Dilimini bizlere ve bütün ümmeti muhammed'de Nasip ve Müyesser Eylesin."AMİN
İstanbul Times  / Dr.Seyyid Hüseyin ZERRAKİ  / Dünya Seyyidler ve Şerifler Kültür ve Araştırma Derneği Genel Başkanı