Ana okulun fiziki yapısı Eğitim ve faaliyet yapmaya çok uygun. 450 m2 eğitim öğretim alanı 300 m2 spor alanı 100 m2 tarım uygulama alanıyla 3-4-5-6 yaş guruplarına okul öncesi çocuklarına anne şefkati ile eğitim veriyor.

Koşulsuz sevgiyle, evrensel bilgiye…

Müzeyyen Kurt 3-4-5 ve 6 yaşındaki bir çocuğun ihtiyaç duyacağı bütün oyun grupları anaokulumuzda mevcuttur.

Bundan dolayı evinizden sonra Göz nuru evladınızın en rahat edeceği yer Ayyıldız Anaokulu olacak diyoruz şeklinde konuştu.

Kurt sözlerine şu şekilde devam etti ;

Çocuklara sevgiyle öğretilen her bilginin kalıcı olduğuna inanıyoruz. Aile içerisinde başlayan gelişim ve eğitimin aile sonrasındaki bölümünde çocuklarımızın sevgiyle, özenle, yaşayarak ve yaşatarak hayatı öğrenmeleri, yeni deneyimler kazanmaları için sıcak, güvenli ve temiz bir eğitim sunmak temel prensibimizdir.

Müzeyyen Kurt Okul öncesi eğitim çok önemli

“Okul öncesi eğitim gömleğin ilk düğmesi gibidir. İlk düğme doğru iliklenirse diğerleri de doğru olur. Bizler işimizin çok önemli olduğunun farkındayız çocuğunu önemseyen velilerin çocuklarına sevgi ile eğitim vermek için buradayız dedi.

Anaokulumuz evinizi aratmayacak özelliklerde

İşinize, kariyerinize, üstlendiğiniz misyona ara vermeden çocuğunuzu çoğumuz gibi eğitip-öğretip büyütüyoruz. Burası çocuğunuzun 2. Yuvası, koşulsuz sevgiyle evrensel bilgiye ulaştırıyoruz. Kurumuzda İngilizce dil eğitimi hem teorik hem de pratik olarak öğretilecektir.

Neden Ayyıldız anaokulu ?

Her şey, en değerli varlıklarımız için…

Bu felsefe ile çocuklarımızın güvenliklerine, eğitimlerine, gelişimlerine ve beslenmelerine maksimum özeni gösteriyoruz.

Yaşamın ilk yıllarında çocuklarımızın ne kadar başarılı olduklarının değil ne kadar mutlu olduklarının önemine inanıyoruz.

Her çocuğun tek ve özel olduğu bilinciyle çocuklarımıza yaklaşıyor; kim olduklarını keşfedip, neleri nasıl yapabilecekleri konusunda rehberlik ediyoruz.

Okul öncesi dönemin çocuğun tüm gelişim alanlarının aktif ve öğrenme hızının en yüksek olduğu EN ÖNEMLİ YILLAR olduğunu biliyoruz.

Bu bilinçle alanında uzman eğitim kadromuz ile siz velilerimizin yanınızdayız.

İşte İletişim Adresimiz :

AYYILDIZ ANAKOKULU

Mimarsinan Merkez Mah.Hürriyet Cad.NO:3 Mimarsinan/ Büyükçekmece

Kayıt İçin Telefon: 0212-999 45 41 GSM Şirket Hattı : 0533- 616 95 55 www.ayyildizanaokulum.com

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim