Birinci Dünya Savaşında en büyük yenilgi ile birlikte ülkesi enkaza dönen ülke tabi ki ALMANYA olmuştur. Hatta büyük yaptırımlarla yani antlaşmalarla artık ülkesinde savaş silah üretimi yapamayacak ve ağırlaştırılmış savaş tazminattı da ödeyecek maddeler vardı. Aslında Almanya bu ağırlaştırılmış ve ödemek zorunda olduğu bütün borçları tek bir aileye yani ROTSCHILDLER AİLESİ`ne ödeyecekti. Çünkü Almanya`nın borçlu olduğu ülkelerin merkez bankalarının % 85`i ROTSCHILD AİLESİ`ne ait olduğundan sadece bu aileye borçluydu. Tabi ki bu borcu ödeyemeyecek durumda olan Almanya`ya diğer ülkelere yaptığı gibi “ALMAN MERKEZ BANKASININ KENDİLERİNE DEVREDİLMESİ” karşılığında dış borçlarının silinmesini teklif ediyorlardı. Daha sonra ne mi oldu?
Almanya 1918 `li yıllardan sonra bırakın parayı ve silahı, savaşta asker olarak kullanılacak erkek vatandaşı bile kalmayan ALMANYA DEVLETİ enkaz haldeyken tekrar sivrilerek tüm dünyaya kafa tutacak gücü nereden ve nasıl bulabildi? Tabi ki ALMANYA`da örümceğin ağına düşen ülkeler kervanına katılmıştı.
ROTSCHILD AİLESİ ALMANYA için çok gizli ve dünyayı tekrardan bir dünya savaşına götürecek süreci hazırlamakla meşguldüler. Bu yeni savaşta merkez ülke ALMANYA ve KÖTÜ KAHRAMAN ADOLF HİTLER olarak seçilmişti. Avrupa`da FAŞİST bir rüzgâr esecek ve YAHUDİLERE en ince ayrıntısına kadar planlanmış bir şekilde şiddet ve baskı uygulanarak İSRAİL`e göç ettirilmelerine mecbur bir zemin hazırlanacaktır.
Almanya bunu yapabilmek için 1918 – 1939 yılına kadar A`DAN Z`YE her konuda finanse edilerek İKİNCİ DÜNYA savaşına giden sürecin ÖRÜMCEK AĞLARI GİZLİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANDI. BÜTÜN DÜNYAYA SERVİS EDİLEREK VİZYONA SOKULDU. FAKAT FİLM GERÇEKTİ. Almanya muazzam bir ekonomi ve askeri güce kavuşan Almanya`nın başına ise BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI`nda er olarak savaşan fanatik HİTLER GETİRİLMİŞTİ. Hitler iktidara gelir gelmez müthiş hitap yeteneğine ve müthiş karizması ile ALMAN HALKINI peşine takarak konuşmalarında ve toplantılarında şaşırtıcı birbiçimde “ANA HEDEF YAHUDİLERDEN BAHSEDİYORDU.” Aslında 1. Dünya Savaşı`nın Avrupa ülkelerinin ekonomisine getirdiği yıkımı, Almanya`nın daha ağır hissettiğine inanan HİTLER`in, YAHUDİLERİN ALMAN EKONOMİSİNİN çöküşünde sorumlu tutan söylemleri, özellikle orta sınıf ve alt sınıf gelir gruplarındaki ALMANLAR arasında kısa sürede geniş yankı buldu. Hitler`in birkaç patatese muhtaç hale gelen Alman ailelerini gördükçe, YAHUDİ NEFRETİNİN nasıl büyüdüğünü, yakın çevresine anlattığını da bu yakın çevresindeki insanların yazışma ve günlüklerinde de yer aldığı belirtiliyor.
Rusya`daki BOLŞEVİK DEVRİMİNİN, ALMAN ekonomisini İYİCE ÇÖKERTTİĞİNE inanan HİTLER, LENİN`in de “ÇEYREK YAHUDİ” olduğunu söylediği biliniyor. Hatta HİTLER hakkında da “Yahudi olduğuna dair küçük EMRAH`ı aratmayan bir hikâye dilden dile anlatılır.”  Üçüncü REICH`in propaganda dehası JOSEF GOEBBELS hakkında yazdığı kitapla tüm dünyada adını duyuran tarihçi RALF-GEORGE REUTH`e göre HİTLER, o günlerde ALMANLARIN çektikleri tüm yoksulluk ve acılar, Yahudi iş adamları ve BOLŞEVİK YAHUDİLER yüzünden olduğunu düşünüyor veya düşündürülüyor.
Hitler`in iktidara gelmesinden önce kardeş gibi bir arada yaşayan ALMAN ve YAHUDİLER birbirlerine hiçbir zararlarının dokunmamasına rağmen oluşturulan yapay karmaşa veya algı operasyonları yüzünden birbirlerine kanlı bıçaklı hale gelmişlerdir. Savaştan önce YAHUDİ İŞADAMLARINA NAZİ GENÇLERİNİN düzenlediği saldırılar, eve kundaklamalar ve cinayetler günden güne artmıştır. Zengin olan YAHUDİLER bir yolunu bulup ALMANYA`yı terk etseler de fakir olan ve bu planlardan haberi olmayan YAHUDİLER bir yere gidecek paraları olmadığından oldukları yerde kalmak zorunda kalmışlardır. Bugün bizim ülkemizde ve diğer ülkelerde bu yukarda anlattığım ayrılıkçı nifak tohumları ekerek iki gruplar oluşturup birbirine düşürülmedi mi? Hiç düşündünüz mü?
Bu arada Hitler savaşı başlatmış ve ALMANYA`nın sahte intikam harekâtı başlamıştı. Bunları yapanlar bilerek veya bilmeyerek bu oyunun kahramanları olurken perde arkasındakileri kimse görmüyordu veya görse de hiçbir şey yapamıyorlardı. Aynı bugün bizler bunları yaşamıyor muyuz? En azından ben yaşıyorum. Tek başıma kalmama rağmen itibarsız, işsiz ve çoğunluğun yalana inanması doğruya inanmasından daha fazla olduğundan bugünü yaşayan bizler aynı ALMANYA`daki o zaman ki durumları tekrardan yaşayacağız. Fakat ben tarafımı seçtim diye düşünüyorum.  Fakat erken davranmayayım bizleri de belki bu yapı kullanıyordur da farkında bile değiliz. Çünkü artık her şey KOMPLO – YALAN olmuşken bizim çabalarımız ne ifade edebilir ki!
“ YALANI KATIK YAPMIŞ YİYİYORUZ. DOĞRUYA RAĞBET YOKKEN AHKÂM KESMEK HAYALCİLİKTEN İLERİ GİTMİYOR. AĞLANACAK HALİMİZE GÜLÜYORUZ… HİÇBİR ŞEY OLMUYORMUŞ GİBİ AĞZIMIZLA ELHAMDÜLLAH MÜSLÜMANIZ DİYOR YÜREĞİMİZDE ŞEYTANLAŞMIŞ DE HABERİMİZ YOK YAŞIYORUZ.”
İKİNCİ DÜNYA SAVAŞINDA milyonlarca insan ölmüş ve insanlığın nasıl hayvanlaştığını ve insanlıktan nasibini almadığını tarih kitaplarında okuyoruz. Fakat bu savaşta sadece bir ırkın ön plana çıkması ve sanki en büyük katliamın onlara yapılmış gibi gösterilmesi diğer insanların yaşadıklarını çok ön plana çıkmaması hatta algı operasyonunun yine iş başında olduğunu göstermiyor mu? İkinci dünya savaşında ölenlerin sadece % 15`i Yahudi olduğunu net ve çarpıcı belgelerle kanıtlanmışken ve bir ülkesi olmayan bu YAHUDİLERİN ön plana çıkarmak isteyen bir YAHUDİ AİLENİN yani ROTSCHILDLER olduğunu kimse dile getiremiyor. Çünkü bu savaşta belgelere göre ölenlerin çoğu ÇİNGENELER ve POLANYALILARDI. Geriye kalan zengin Yahudiler ROTSCHILD AİLESİ`nin kurduğu paravan şirketler aracılığı ile AMERKAN Askerleri DENETİMİNDE GİZLİCE AMERİKA`ya değil İSRAİL`e kaçırılmışlardır. İsrail`e getirildikleri dönemden İSRAİL DEVLETİ kuruluncaya kadar olan süreçte tabiri caizse ALLAH`ın dağın da prefabrik usulü yapılmış evlerde kalmışlar ve büyük zorluk çekmişlerdi. Kaçmak için girişimlerde bulunanlar ise TEVRAT`ın emrettiği bir biçimde idam edilmişlerdir. Neticede yaratılan sahte milliyetçi bir hava ile sözde YAHUDİ SOYKIRIMI yapılmış ve YAHUDİLERE YÖNELİK ŞİDDET eylemlerine girişilmiş ve YAHUDİLER İSRAİL`e göç etmek zorunda bırakılmıştır. Yani ROTSCHILD AİLESİ BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI`NDA YARIM BIRAKTIĞI İŞİ İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI`NDA TAMAMLAYABİLMİŞTİR. BU NOKTADA ADOLF HİTLER DE SUÇSUZDUR DEMİYORUM FAKAT AZMETTİRİCİNİ UNUTMAYIN DİYORUM. KATİL SUÇLU DA ONA BUNU YAPTIRAN DAHA SUÇLU DEĞİL Mİ? Diyorum… Yani ROTSCHILD AİLESİ AŞIRI DİNDAR BİR AİLE KENDİSİNE GÖRE TANRI`YA OLAN SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMİŞTİR…
FAKAT TANRI; MADDİ OLARAK TOPRAKLA DEĞİL İNSANLA VAR OLAN GÜZELLİKLERİ GÖRMEK İSTERKEN; BUNLARIN DAVALARI MADDEYE DÖNÜŞTÜREREK AYNI ALTIN BUZAĞIYA TAPMAYA GÖTÜREN BİR DEVLET KURMAK İÇİN BÜTÜN DÜNYANIN CANINA KIYMAYI KENDİLERİNDE HAK BULUYORLAR VE BUNU TANRI`NIN İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEREK EN BÜYÜK YALANA İMZA ATARAK BÜTÜN DÜNYAYI ÇEKİLMEZ BİR HALE GETİRDİLER…   
Bu yaptıklarıyla kaldılar mı? Tabi ki kalmadılar! Daha sonra 1948 yılında ilk hedeflerine ulaştılar. Bütün dünyanın önünde ve diz çöktürerek İSRAİL DEVLETİ`ni kurdular. BÜYÜK İSRAİL DEVLETİNE giden yolda ilk nokta temel atılmış oldu. Fakat 1960 yılında JOHN FITZGERALD KENNEDY`nin Amerika Başkanı olmasından sonra değişmiştir. Kennedy Amerikan tarihinin en genç başkanı ve aynı zamanda AMERİKA BAŞKANI OLMUŞ İLK KATAOLİK kişiydi. Kennedy Ailesi YAHUDİLERLE iyi geçinmiyorlardı. Babası JOSEPH KENNEDY büyük elçilik yaptığı dönemde Londra`da Yahudilerin boy hedefi haline gelmiş ve çeşitli saldırılara maruz kalmıştır.
Kennedy de Amerika`da başkan seçilmeden önce SIGMUND ROTSCHILD`in kendisine yapmış olduğu “Başkan seçildiğinde Orta Doğu`da İsrail tarafını tutan bir politika izlemesi karşılığında milyonlarca doları bulan seçim kampanyası masraflarını karşılayacaklarını belirtmiştir.” Ancak Kennedy`nin başkan seçildikten sonra icraatlarına baktığımızda İsrail`in Orta Doğu`daki DİMONA ÜSSÜNÜN uluslararası denetime açılmasını istiyordu. Çünkü İsrail`in “ATAM BOMBASI ÇALIŞMALARINA” karşıydı. Yani AMERİKA – İSRAİL İLİŞKİLERİ`inde sorunlar vardı. Hatta bu çalışmalara devam eden İSRAİL BAŞKANI BEN GURİON`a KENNEDY yazdığı sert bir uyarı mektubunda;
“İsrail`in nükleer programını durdurmaması durumunda Amerikan yönetiminin yaptırım uygulamaktan kaçınmayacağını belirtmiştir.”
Ben GURİON`da cevap olarak KENNEDY`e “GENÇ ADAM” diye hitap etmiş ve bazı ağır ithamlarda bulunmuştur. Bu mektuplaşmalar iyice çığırından çıkmış ve hakaretleşmeye dönüşmüştür. Bu durum üzerine Ben GURİON istifa etmiştir. Hatta ünlü Yahudi politikacı Henry KISSINGER;
 “İsrail`in nükleer programına son vermesi İsrail`e büyük zarar verir.” Diyerek KENNEDY`i ikna etmeye çalışmış ancak başarılı olamamıştır.
Kennedy bununla da kalmayarak 4 Haziran 1963`te AMERKAN TEMSİLCİLER MECLİSİNDE danışarak çıkarttığı 11110 sayılı kanunla AMERİKAN DOLARINI basma yetkisini ROTSCHILD AİLESİ`ne ait olan FEDERAL RESERVE BANK`ın elinden alarak AMERİKAN MERKEZ BANKASI`na vermiştir. Bunu yapmasındaki neden ise;
“Bir ülkenin parasının denetimin şahısların elinde olmasının büyük bir sorun olduğunu” söyleyen KENNEDY aslında AMERİKAN HALKI için doğru fakat kendisi ve KENNEDY AİLESİ`nin sonunu hazırlayan “ÖRÜMCEK AĞLARINI ÖRMEYE” başlamıştır. Çünkü FEDERAL RESERVE BANK ve DOLAR İsrail`in en büyük gelir kaynağıdır tabiri caizse şah damarıdır. Aslında İSRAİL`in gücünü elinden almak istiyorsanız ne yapacağınız belli fakat dünyaya bir “KENNEDY DAHA GELİR Mİ BİLİNMEZ!” KENNEDY, doların basma yetkisini FEDERAL RESERVE BANK`ın elinden alarak adeta İSRAİL`İN ŞAH DAMARINI kesmiştir. Neticede İsrail için KENNEDY`nin etkisiz hale getirilmesi farz olmuştur. Çünkü “ROTSCHILD AİLESİ`NİN TANRISI OLAN PARA ELİNDEN ALINMIŞTIR.”
KENNEDY`e seçimler kaybettirilse bile sonradan tekrar kazanması yüksek ihtimaldi. Üstelik KENNEDY`nin kardeşi de gelecek vaat eden bir politikacıydı. Dünyada hiçbir aile böylesine politik bir gücü elinde tutmayı başaramamıştı. Tek çare gözüküyordu o da suikasttı. KENNEDY bir şekilde öldürülürse AMERİKAN yasaları gereği yerine yardımcısı Lyndon JOHNSON olacaktı. JOHNSON`da tam bir İSRAİL taraftarıydı. Kendi politik hırsları yüzünden İsrail`e gözünü kırpmadan hizmet edebilirdi. Üstelik KENNEDY ile hiç iyi geçinemiyordu. Söylentilere göre KENNEDY kendisini görevden almaya çalışıyordu. 
KENNEDY`in öldürülme kararı alındıktan sonra Ben bu suikasttın nasıl olduğunu veya ne olduğunu uzun uzadıya anlatmayacağım. Fakat KENNEDY SUİKASTİNİN SONUÇLARINA DEĞİNMEYİ TERCİH EDİYORUM. Çünkü cevabı sonuçlarında gizlidir.
KENNEDY`nin kapattığı İsrail DİMONA ÇÖLÜ`ndeki nükleer santrali tekrar açılmış ve İsrail nükleer silah üretimine eskisi gibi yine hız vermiştir.
FEDERAL RESERVE BANK`ın elinden Amerikan Doları basma yetkisini alan başkan KENNEDY`nin çıkardığı 11110 sayılı kanun iptal edilmiş ve Amerikan Dolarını basma yetkisi tekrar ROTSCHILD AİLESİ`ne ait olan FEDERAL RESERVE BANK`a iade edilmiştir.
İkinci Dünya Savaşı`ndan sonra ılımlı ve sakin bir politika izleyen AMERİKA DEVLETİ özellikle KENNEDY suikastından sonra soğuk savaş sürecini de başlatmıştır. Bunun sonucunda silahlanma rekabeti adeta bir yarışa dönüşmüştür.
Amerika tüm dünya genelinde emperyalist – yayılmacı faaliyetlerine hız vermiş ve VİAENAM`a saldırmıştır. Başkan KENNEDY TEKSAS`a yani suikasta uğramadan önce “VİETNAM`DAN AMERİKAN ASKERLERİNİN ÇEKİLMESİNE KARAR VERMİŞTİR.” Böylece Amerika kendisini ilgilendirmeyen bir savaşın içinde olmayacaktır. Bu noktada çekilme planını onayladı ve bir yarbayı bununla ilgili olarak görevlendirdi. Geri çekilen ilk Amerikan Askerlerinin Noel de evlerinde olmasını istedi. Bu karar onun ölüm fermanını imzalanmasının kararlarından biri oldu. Bu üç sebepten dolayı KENNEDY SUİKASTİ işlendi.
Başkan yardımcısı Johnson Başkan olur olmaz ilk emri VİETNAM`da savaşa devam edilmesi oldu. Amerikan ordusu savaş boyunca 600 milyar silah siparişini silah üreten firmalara verdi. Bu rakamların bugünkü karşılığının 3 trilyon dolar olduğunu belirtelim. Böyle bir paradan vazgeçmek istemeyen dünyanın kaderi ile oynayan aileler başkanın da ölüm emrini doğal olarak verirler. Vietnam Savaşı 1975 yılında bittiğinde Amerikan Ordusu 57.000 fazla kayıp verdi. 
Her şey “PARAYA TAPANLAR İÇİN, NE DE OLSA İNSANIN, CANLININ ANLAMI YOK HERŞEY MADDİ GÖRÜYORLAR. MANEVİYAT PARA ETMİYOR ONLAR İÇİN DEĞİL Mİ?
Toparlarsak KENNEDY`nin ölümü ile birlikte;
1 – VİETNAM SAVAŞI devam edildi.
2 – DOLAR`ın kuracağı kendi merkez bankasında basmak kararı da kaldırıldı. 150 “ÖZEL BANKA” ve dolar basma yetkisini ellerinde tutan ROTSCHILD AİLELERİ işlerine devam ettiler.
3 – İSRAİL ATOM BOMBASI çalışmalarına rahatça devam etti. Bugün dünyanın üç büyük nükleer gücü oldu. Başkan KENNEDY ülkesinde çok seviliyordu. Bir dönem daha başkanlık seçimini kazanabilirdi. Böylece 1968 yılına kadar başkan olarak kalsaydı, İSRAİL`in “ATOM BAMBASI” yapma çalışmaları engellenmiş olurdu. Çünkü KENNEDY`nin ölümünden altı yıl sonra ilk bombasına kavuştu. Bu süreç uzayabilirdi, fakat uzatmadılar.
4 – Amerika`da İsrail Lobisi ise iyice pervasızlaşmış ve yönetimde iyice söz sahibi olmuştur. Amerika İsrail Devleti`nin yaptığı katliamlara sesini çıkaramaz hale gelmiştir. Hatta İSRAİL ile birlikte suç ortaklı yapmaya başlamıştır. En basitinden örnek vermek gerekirse İsrail Devleti`nin çok gizlice yürüttüğü “SAMUEL VANUNU`YU KAÇIRMA OPERASYONU”`na istemeden şahit olan bir AMERİKAN FIRKATEYNİNDEKİ yirmi üç deniz piyadesi İSRAİL HÜCÜM botlarından açılan ateşle öldürülmüştür. Denize düşüp yaralı kaçmaya çalışan askerler bile İsrailliler tarafından acımasızca öldürülmüştür. Olayın basına sızmasına izin verilmemiş ve Yahudilerin kontrolünde AMERİKAN BASINI konuyu haber bile yapmamıştır.  “MAVİ MARMARA” olayı bunun yanında ne olarak görürsünüz bilmem fakat dünyanın yaramaz çocuğu herkesle bir oyuncak gibi oynuyor ve kırıyor kimse de ses çıkaramıyor. Hatta bunu yaparken bir güç gösterisi edasıyla dünyaya göstermeyi bir güç ayini gibi görüyor.
5 – CIA tüm dünyada “KOMÜNİZMLE MÜCADELE” doğrultusunda adına “GLODIA” denilen ve BEYRUT`taki gerilla kamplarında eğitilen katillerden ve paralı askerlerden oluşan gizli bir ordu hazırlamış ve bu paralı katilleri maaşa bağlayarak dünyanın her yerinde komünistleri ve sol düşünceleri öldürmekle görevlendirilmiştir. Artık bugün ne amaçla ve yeni yönlendirilmelerle ADINA IŞID MI DERSİN, PKK MI DERSİN, ASALA MI DERSİN NE DERSEN DE… ADAMLAR İŞLERİNİ TIKIR TIKIR YAPIYORLAR… BİZLERDE ONLARIN YÖNLENDİRMELERİNE KUZU KUZU GİDELİM VATAN MİLLET SAKARYA DİYEREK… BİZİ NERELERE HİZMETÇİ YAPTILAR GÖREN VAR MI?
6 – Kendi ülkemiz TÜRKİYE`de sağ – sol çatışmaları, siyasi amaçlar için işlenen cinayetler, katliamlar, terörist eylemler, 12 Eylül darbesi hep GALDIO`nun eserleridir. Bizleri yönetenler bunlara niye alet olmuştur, paspas olmuştur onu okuyucularıma bırakıyorum? Gladio ordularının kurulması ne tesadüfse KENNEDY SUİKASTİNDEN HEMEN SONRASINA DENK GELİYOR BENDEN SÖYLEMESİ…
7 – AMERİKAN`IN BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ başlamıştır. Diğer adı ise BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ PROJESİDİR. KENNEDY suikastından sonra BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ PROJESİNE HIZ VERİLMİŞTİR. BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ TEVRAT`TA TANRI YEHOVA`NIN YAHUDİLERE VAAT ETTİĞİ TOPRAKLARDAN OLUŞMAKTADIR. BOP EŞ BAŞKANIYIM DİYEREK ORTALARDA DOLAŞMAK NE GÜZEL DEĞİL Mİ? KİME HİZMET EDİYORSUN BUNU GÖREN VAR MI? BUNA KARŞI MÜCADELE EDEN VAR MI? KOCAMAN BİR SESSİZLİK! O ZAMAN DİN İMAN DİYE DOLAŞANLAR ŞEYTANA MI HİZMET EDİYORLAR?
11 EYLÜL 2001 saldırısı (dünyaya bir darbe girişimidir), Münih`teki eylemler ve daha birçok terörist eylem aslında BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ PROJESİNİN bir parçasından başka bir şey değildir. Bunun karşısında uluslar bir araya gelmeyi bırakın hala onların oyunlarında figüran olmaya devam ediyorlar.
Arap baharları, Turuncu devrimleri, ihtilallar anlayacağınız nerede bir karışıklık çıkıyorsa bunun alt yapısında para kazanma ve gücü elinde tutma ihtirasları onları yakıp yıkıyor. Eğer bunu elinden alırsanız yaramaz bir çocuk gibi saldırganlaşıyor. Fakat uluslar bir olursa ve dirayetli olurlarsa içindeki gizlenmiş yapıları deşifre edip yok edebilirlerse onların yıkılışları çok yakın olur. FETÖ VE DEVLETE SIZMASINA YARDIMCI OLANLAR DA BU BAĞLAMDA değerlendirmeyi okuyucuma bırakıyorum… Lafın tamamını kendime söylüyorum… TÜRK BAHARI YAŞATIYORLAR MI ACABA?
2011’de Fethullah Gülen (FETÖ) Türkiye’nin Başkanlık Rejimine veya ‘Selahiyetli Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçmesini savundu (30 Mart 2011-Zaman)…
23 Eylül 2016’da 15 Temmuz kalkışmasından sonra Recep Tayyip Erdoğan ABD’de CIA’nın patronları ile pazarlığa oturdu. Kissinger/Rotschild gibi isimlerle yaptığı görüşmede Türkiye’de FETÖ yerine kendisinin desteklenmesini istedi. Bunun için de Başkanlık Sistemi’ne geçilip elinin güçlenmesini istedi.
11 Ekim 2016’da Bahçeli, ABD’den gelen ilhamla Başkanlık Sistemi’ne geçilmesini savundu.
Başkanlık Sistemi hızla Meclis’ten geçirilip 16 Nisan 2017’de referanduma sunuldu.
Bugün Almanya`daki gösteri yapan PKK` da EVET diyor, KÜRDİSTAN ÖZERK DEVLETİNİ kuran BARZANİ`de EVET diyor, BAHÇELİ`de EVET diyor, AKP`de EVET diyor, Cumhurbaşkanı`da EVET diyor, sonra HOLLANDA VE ALMANYA`da EVET için giden AKP fakat buna izin verilmiyor. Siz bir şey anladınız mı? Bu nasıl bir EVET OYUNU – MAĞDUR SİYASETİ - … 
ABD aslında ROTSCHILD AİLESİ 1 Mart Tezkeresi’nin intikamını şimdi de 16 Nisan’da TBMM’den BÜTÜN YETKİLERİNİ alarak tek adam diktasını hayata geçirmek istiyor. Aynı TSK`ya yaptığı gibi…
 
Nerde kalmıştık? Bu BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ VEYA BÜYÜK İSRAİL PROJESİ yeni bir proje değildir. Yüzyıllardır var olan bu proje Osmanlı İmparatorluğu gibi ne imparatorlukları yıkıma, Arapları parçalayarak bir sürü ülkelere, Türkiye`deki terör eylemleri, istikrarsızlıklar, darbeler ve Irak, İran gibi ülkelerin periyodik olarak neredeyse her on yılda bir olay çıkarması rastlantı olmasa gerek!
Dünya da olan hiçbir şey bir tesadüf üzerine oluşmamıştır. Onun alt yapısı oluşmadan hayata geçemez ne olursa olsun. O işin bir mutfağı vardır. 
İsrail böylece ORTADOĞU gibi bir coğrafyada tek başına varlığını sürdürebiliyorsa bunun alt yapısını hazırlamıştır. Bugün kimse onlardan bahsetmiyor. Çünkü herkesi birbirine düşürerek kendi ülkesinde en ırkçı, milliyetçi ve dindar nesil yetiştirirken; dünyaya ise elindeki “MEDYA GÜCÜYLE” IRKSIZ, MİLLİYETSİZ VE DİNSİZ BİR TOPLUMLAR OLUŞTURMAK İSTİYORLAR. KENDİLERİNE KUL KÖLE OLAN İNSAN BİLE GÖRMEDİKLERİ “GOYİMLERİNİ” OLUŞTURUYORLAR.
TÜRKİYE`de ve diğer İslam Ülkelerinde yaşanan şeyhlerin, hocaların sahte hadislere dayanarak MEHDİ`nin geleceğini din diye dayatarak insanlarda mücadele etmeme hissini aşılıyorlar. Aslında Kur`an`a uymayan bir anlayışı İSLAM DİYE MİLLETE İYİ YUTTURDULAR… ASLINDA MEHDİ GELSE KURTARSA BUNLARA VEYA BİZLERE NE YARARI VAR… HERKES KENDİNDEN MESUL…
HZ. MUSA TOPLUMUNA HADİ SAVAŞ AYETİ İNDİ HADİ SAVAŞALIM DEDİĞİNDE TOPLUMU ONA SEN VE SENİN TANRIN VARKEN BİZE GEREK YOK DİYEREK OTURMUŞLARDIR. ŞİMDİ BUNU BİZE MEHDİ DİYE YUTTURUYORLAR. YANİ BEKLEYİN ALLAH SİZE MEHTİSİNİ GÖNDERECEK O ZAMAN SORARIM SİZE NE GEREK VAR? YA DA NE YAPTINIZ Kİ ALAH SİZE YARDIM ETSİN… KENDİNİZ VE ALLAH İÇİN NE YAPTINIZ… YIKIMDAN VE İNSANLIKTAN BİR HABER YAŞAMAKTAN BAŞKA… BUNU HAYVANLARDA YAPIYOR…
Aynı şekilde Yahudilerin savaşacağını anlatmaları bir masaldan öteye geçmemektedir. Onlar ticaretten anlarlar. Hatta HIRİSTİYANLAR EVANJELİSTLERİN “ARMAGEDDON SAVAŞ TEORİSİ” de gülünecek bir teoridir. Onların derdi hazırladıkları kıyamet senaryosunu uygulamak sonra YAHUDİ – HIRİSTİYAN bir olacaklar ve MÜSLÜMANLARLA savaşacaklar. Bunun alt yapısını da hazırlıyorlar. Zaten dünyada “TERÖRİZM EŞİTTİR MÜSLÜMANLIKTIR” DENEN BİR ALGI OPERASYONU BÜTÜN MEDYA DA POMPALANIYOR. Bu savaşı kazanacaklar ondan sonra da 1000 yıllık ALTIN ÇAĞ DÖNEMİ başlayacakmış. Hıristiyanlar barış ve zenginlik içinde yaşayacaklar. O yüzden ORTADOĞU HER ZAMAN ÖNEMİNİ SÜRDÜRECEKTİR.
FAKAT HUYLU HUYUNDAN YILAN YILANLIĞINDAN HİÇ VAZGEÇER Mİ? YILAN KABUK DEĞİŞTİRİR YİNE BİLDİĞİNİ OKUR… BUGÜN BAKMIŞSIN AMERİKA OLMUŞ, BİR BAKMIŞSIN RUSYA OLMUŞ, BİR ZAMAN BAKMIŞSIN KİM BİLİR ÇİN OLMUŞ… O YÜZDEN HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN VE İNSAN OLMA SEVDASINDA BULUŞALIM… BENCİLLİK VE EĞO ŞEYTANLIĞINI CAHİLLİĞİNİ BIRAKIN ARTIK… İNSAN OLARAK YAŞAYACAK PROJELER ÜRETELİM.. DÜNYA HERKESE YETER DE GÖZ AÇLIĞI BİR AİLEYİ BAKIN NE HALE GETİRMİŞ… KİTAPLARINI DEĞİŞTİRMİŞ, PEYGAMBERLERİNİ ÖLDÜRMÜŞ VE ONLARI YARATAN ALLAH`A BİLE BAŞ KALLDIRMIŞLARDIR.
Sevgi ve saygılarımla… Artık yazmaktan ve anlaşılmamaktan yoruldum… ALLAH`IM HERŞEY SENİN, RAHMETİN VE BEREKETİN OLMASAYDI ANINDA CEZA VERİLSEYDİ DÜNYADA CANLI KALMAZDI. RABBİM SEN YİNEDE AKIL FİKİR VER BU İNSANOĞLUNA SENİN NURUNUN ALTINDA MÜCADELE ETMEYİ NASİP ET DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY DİYEMİYORUM… ATA MİRASI ULUS… MURAT AKBAŞ  
KAYNAKÇA: DERİN DÜNYANIN GİZLİ PLANLARI – ERKAN MACİT – BİLGE KARINCA