Çok Şükür İyi ki müteahhit değilim çıkışı ile kime mesaj gönderdi ?

Toplantıya başlar başlamaz iyi ki müteahhit değilim diyerek kendisi hakkında bilgi veren Ak Parti Beylikdüdüz Belediye Başkan aday adayı Mustafa Necati Işık Beylikdüzü Belediye başkanı ve İBB adayı Ekrem İmamoğu’na fena yüklenerek ilçenin geleceğini kararttı iddiasında bulundu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt  

Soru cevap bölümünde ilk soruyu Gazetemizin İmtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner sordu

Siz Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nü iyi yönetemediğini borcu 5 misli artırdığını iddia ettiniz oysa CHP 15 ilçe belediye başkanı içinde en başarılı kişi olarak İmamoğlu’u gördüğü için aday yaptı. Ak Partili belediyelerinde bordu arttı. Bu değerlendirmeniz ile İmamoğlu’na haksızlık yapmıyor musunuz diye soru sordu ?

Bunun üzerine Ak Parti Beylikdüzü adayı Mustafa Necati Işık şunları söyledi” Ben imamoğlu’nu başarılı bulmuyorum. İlçemizin deniz ile sahili var ama ilçe halkı bundan yararlanmıyor. Belediye’yi devr aldığı zaman 100 milyon borç ile aldı. Ben İktidar partisinin adayı olmasaydım bu borçtan çok korkardım. Ben başkan olunca İstanbul Büyükşehir ve bakanlıklarımızın desteği ile bu borç engelini aşarak ilçe halkına en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğim” dedi.

Onlarca soruya cevap veren aday Mustafa Necati Işık özetle CHP’li Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun beş senede de hem borcu 5 misli arttırdığını hem de Yaşam Vadisi dışında bir iş yapmadığını iddia etti.

Işık Yaşam Vadisinin çalışmalarına da Ak Partili Belediye başkanı döneminde başlandığını İmamoğlu’nun Belediyenin bütün arsalarını satıp yaptığı bu çalışmanın başına da kendine bir AVM yaptığını iddia etti.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdarıoğlu’nun Beylikdüzü’nde elde ettiği başarılarından dolayı bir çok aday adayı olmasına rağmen İBB için Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermesine rağmen Ak Parti adayının İmamoğlu ilçe için bir şey yapmadı çıkışına karşın İmamoğlu’nun ne tür bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim