Siyasette eğitime bakışın konuşulduğu söyleşide, siyasi parti ilçe başkanları Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na soru ve taleplerini de iletti. Tüm soruları içtenlikle yanıtlayan ve Beylikdüzü’nde yapılan, yapılması planlanan hizmetleri anlatan İmamoğlu, “21. yüzyılın yönetim anlayışının bir moderatörlük olduğuna inananlardanım. Biz yöneticiler eğer yöneticiliğe talipsek moderatör olabilme, karşı tarafın fikrine saygı duyabilme ve onu saatlerce dinleyebilme özelliğine sahip olmalıyız. Bir moderatörün heyeti yönettiği üslupla bu ülkenin, bu ortamların ve belediyelerin yönetilmesi şarttır. Herkesin fikrinin önemli olduğu, herkesin kendini başkan hissettiği bir yönetim anlayışının var olması gerekir. Hayallerimizi ancak bu şekilde gerçekleştirebiliriz.” ifadelerini kullandı.     
Keyifli geçen sohbetin ardından İmamoğlu CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ile birlikte siyasi parti ilçe başkanlarına çiçek ve plaket takdim etti.

Streerball Turnuvasına Arda Sel ismi verildi

Aynı zamanda, 03-07 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Arda Sel Streerball ve Tavla turnuvaları ile Mini Golf etkinliklerinin de açılışını yapan Başkan İmamoğlu, “Bu yıl maçların çok heyecanlı geçeceğine inanıyorum. Turnuvalarımıza katılacak tüm vatandaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim. Ayrıca, Streerball turnuvamız geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesin bir tren kazasında kaybettiğimiz Arda Sel’in adını taşıyor. Bu vesileyle kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına da tekrar başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Beylikdüzü halkının yoğun ilgi gösterdiği Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda saatler 21:15’i gösterdiğinde ise Çılgın Sedat sevilen parçalarını Beylikdüzü için söyledi. Konser sonunda Başkan İmamoğlu sanatçıya çiçek ile plaket takdiminde bulundu. 

Editör: TE Bilisim