Zeytinburnu'nda yaptığı başarılı çalışmaları Beykoz'un yolunu açtı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde yer değiştiren 3 Belediye başkanından birisi olan Murat Aydın dışında Büyükçekmece ye kaydırılan Mevlüt Uysal ve Ataşehir'e kaydırılan İsmeil Erdem seçimi kaybetmişti. Murat Aydın ise % 50 ye yakın bir oy ile Beykoz Belediye Başkanı seçildi.

Başkan Murat Aydın 8 Nisan 2019 da görevi Yücel Çelikbilek'ten devr alarak iş başı yaptı.

Beykoz’da 10 yıldır Belediye Başkanı olan Yücel Çelikbilek görevi devrediyor

31 Mart Yerel Seçimleri’nde; % 49.16 ile 74,762 kişinin oyunu alarak,en yakın rakibi olan CHP adayı Coşkun Tosun'un % 36,72 ile 54,912 kişinin oyunu alan en yakın rakibine 13 puan fark atan AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın 8 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 11.00’da Beykoz İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

8 Nisan Pazartesi günü, yeni seçilen 20 meclis üyesi ile birlikte mazbatasını alan n Murat Aydın, daha sonra Beykoz Belediyesi’ne geçerek Yücel Çelikbilek’ten devralacağı Beykoz Belediye Başkanlık koltuğuna oturacak.

Beykoz’un yeni Belediye Başkanı Murat Aydın ile birlikte AK Parti’den 20, CHP’den ise 11 isime de meclis üyeliği mazbatalarını teslim aldı.

Mazbata alacak isimler ise şunlar olacak:

Murat Aydın: Beykoz Belediye Başkanı (AK Parti)

AK Parti Meclis üyeleri:

Gaye Zayıf, Engin Yıldız, Yılmaz Güzeci, Adem Sefer, Sadullah Kabahasanoğlu, Manolya Demirören Tekin, Furkan Çeliker, Kadir Çakıroğlu, Mehmet Temel, Serkan Şahin, İbrahim Özdemir, Ahmet Deliak, Nazım Keskin, Bülent Gökdağ, Gül Biçer, Fatih Çelik, İdris Kurt,Hüseyin Kuruderioğlu, Mehmet Akif Soysal, Sema Asuman Meydan.

CHP Meclis Üyeleri:

Cemal Sataloğlu, Gülay Demirel, Recep Süha Pekkip, Cemal Yavuz, Şefik Yavuzyılmaz, Temel Karadeniz, Aydın Habil, Suat Yıldız, Gülsüm Yılmaz, Bahar Doğru, Recai Çelik.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim