Ayşe'M' Sultan Residence; müşterilerine ev rahatlığı sağlayan konforu ve hijyeni ile Ortaköy'ün en gözde otellerinden. Otel, konumu itibari ile kaldığınız süreyi en verimli biçimde kullanma olanağı sağlıyor.

Avantajlı Konum

Residence, Ortaköy meydanına 1,5 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor ve müşterilerine en güzel boğaz manzarasını sunuyor. Tarihi yarımadaya ise 15 dakikalık mesafede olması ile turist ziyaretçilerine önemli bir imkan yaratıyor.

Otel, butik otel yapısındadır. Tek kişilik, iki kişilik, aile odası ve suit oda seçenekleri bulunmaktadır.


15 Yıllık Otelcilik Deneyimi

15 yıllık otelcilik deneyimine sahip olan otelin hedefi, müşterilerine en iyi hizmet ve konforu sağlamak. Temizlik, rahatlık, konum, olanaklar ve çalışanları ile yüksek kalite sunan Ayşe'M' Sultan Residence, makul fiyatları ile de müşterileri memnun ediyor. Misafir mantığı ile çalışan otel personel ekibi, sıcak bir ortamın kapılarını açıyor. Otelin genel müdürünün telefonu, müşteri şikayet, istek ve talepleri için 24 saat ulaşılabilir durumda bulunuyor.


Kusursuz Hizmet Olanağı

Otel, kahvaltı ve akşam yemeğiolanağı sunuyor. Bunun yanında otelde kalınan süre içerisinde anlaşmalı tesislerden indirimli fiyatlar ile yararlanmak mümkün oluyor. Turlar, sauna, hamam ve Türk gecesi bu olanaklar arasında yer alıyor.


Ayşe'M' Sultan Otel'inin Yönetim Kurulu Başkanı'ndan İstanbul Times Ziyareti

Ortaköy'ün en nezih yerinde bulunan Ayşe'm Sultan Otelin Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akyüz İstanbul Times Haber Ajansı'nı ziyaret etti. Güzel bir ziyaret ve sohbet oldu.
 




Otel Adres ve İletişim Bilgileri

Ayşe'M' Sultan Hotel                       Tel: +09 212 236 04 80
Çevirmeci Sokak No:4                   Mail: [email protected]
Ortaköy/Beşiktaş/İstanbul             Website: www.aysemsultan.com


 
Editör: TE Bilisim