Keleş: Söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır dedi

Program ilçe başkanı Fatih Keleş’in konuşması ile başladı. Keleş vatan söz konusu olduğu zaman partimiz elinden gelen her şeyi yapar diyerek Cumhur ittifakı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Saha sonra selamlama konuşması yapan yapan MHP İstanbul il başkanı Mehmet Bülent Karataş ‘da neden cumhur ittifakı içinde yer aldıkları ve adaylar Ak Parti adayı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu gerekçeleri ile açıkladı.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Cumhur ittifakı adayı ilk turda seçimi alır dedi

Arzu Erdem yaptığı konuşmada Erdoğan’a destek verdikleri için yapılan eleştirileri gerekçeleri ile cevaplandırdı. Dahili ve harici ülke düşmanlarının Erdoğan nezdinde ülkemizi bitirmek için çabaladıklarını gören genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli hükümete karşı sergilenmek istenen oyunların karısında bütün eleştirilere rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bu süreçte yalnız bırakmayarak oynanmak istenen oyunların bozulması için çaba sar ediyoruz. Biz devletin yanındayız. Devlet olmazsa partilerimizin anlamı kalmaz. Bunu göremeyen bazı zihniyetlerin bizi eleştirmesi makul ve doğru değildir dedi.

Daha sonra Milletvekilli ve MYK üyesinin konuşması ile toplantı son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim