İLÇE BAŞKANI KADİR KARACA  PARTİMİZİ İKTİDAR YAPANA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ DEDİ

Başakşehir 4. Etap'ta bulunan Malatya Pide ve Lahmacun salonunda öğle yemeği eşliğinde yapılan toplantıda Yeniden Refah Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Sanayici İş Adamı Kadir KARACA şunları söyledi:

"Bir çok sektör gibi basın camiasıda kötü giden ekonomik gidişattan etkileniyor. Ak Parti hükümeti artık ülkeyi yönetemiyor Yeniden Refah Partisi olarak biz de erken seçimin bir çıkış olabileciğini düşünüyoruz parti olarak seçime hazırız bundan sonra belirli aralıklarla İlçemiz ile alakalı yayın yapan basın mensuplarıyla bir araya geleceğiz."dedi.

Toplatıya katılan basın mensuplarıda güncel konular ile alakalı fikir ve düşüncelerini aktardılar. İstanbul Times Yayın grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin ÇETİNER toplantıda şunları söyledi:

"Sosyal medya siyasi partiler için artık olmazsa olmaz bir olgu haline gelmiştir bundan sonra yapılacak her seçim öncesi bütün partiler mutlak surette youtube, instagram, twitter, facebook olmak üzere bütün sosyal medya araçlarını kullanmak zorunda olacak."

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Sanayici İş İnsanı Mesut Öksüz Basın Mensupları Bir Araya Geldi CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Sanayici İş İnsanı Mesut Öksüz Basın Mensupları Bir Araya Geldi

Editör: TE Bilisim