KİPTAŞ'IN YENİ YÖNETİMİ ESKİ YÖNETİM HAKKINDA KURUMU ZARARA UĞRATIKLARI İÇN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAMALRI GEREKİR

Başkşehir Vadi Center'da işyeri satın alan Metin Suda ve KİPTAŞ Pirmit Çarşı da işyeri satın alan Tuncer Demirci,İBB iştiraki KİPTAŞ'ta KDV dahil bütün ödemeleri yaparak iş yeri satın aldıkları halde kurumun gizli ayıplı mal satmasından dolayı maddi kayıpları olduğunu iddia edekerk gazetemizin genel yayın yönetmeni Hüseyin Çetiner'in İstanbul Times Tv de yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı GÜNDEM programında yaşadıkları sıkıntıları anlattılar.

İBB İŞTİRAKİ OLAN  KİPTAŞ'A GÜVENDİK AMA ZARAR ETTİK ...

Vadi Center'da iyeri satın alan Metin Suda şunları söyledi "İBB iştiraki KİPTAŞ Tarafından yapılıp satılan Vadi Center AVM de kuruma güvenerek işyeri satın almıştım. Ancak gizli ayıplı mal sattıkları için  2007'den bu yana ödediğimiz paramızın karşılığını alabilmiş değiliz.  Eylül 2009'da yaşan sel felaketinden bu yana ne yazık ki hem henüz razı edilemeyen 5/6 işyeri sahibi ile İBB zarara uğratılıyor. Buna sebep olan da KİPTAŞ'ın eski yöneticileridir.

PİRAMİT ÇARŞI DA RAMMAR'A KIYAK YAPILDI MI ? 

KİPTAŞ Piramit Çarşı'da işyeri satın aldığını ancak sonradan yapılan değişiklikler ile hak ve menfaat kayıplarına uğradığını iddia eden Tuncer Demirci Küçükçekmece 5.Asliye Hukuk Mahkemesinde açtığı el atmanın önlenmesi davasını kazandığını ancak torpili olan insanlara haksız olarak menfaat sağlandığını iddia ederek Rammar'a neden % 51 arsa payı verildi ? Yücel Maraşlı isimli hak sahibinin iş yeri neden 3'e bölündü ? arsa payı % 18 olması gerekirken neden % 51 yapıldı ? 

HAK SAHİPLERİNİN  TALEPLERİ KİPTAŞ  MÜDÜRÜ VEYA İBB BAŞKANI SAYIN İMAMOĞLU BİZİ SADECE 10 DAKİKA DİNLERSE SORUNMUZ ÇÖZÜLÜR GÖRÜŞÜNDELER ...

Metin Suda,Vadi Center'da henüz KİPTAŞ ile anlaşamayan çok az sayıdaki kişi ile KİPTAŞ Müdürü veya İBB başkanı bize kısa bir  rendevu verip bizi dinlerse inanıyorum ki henüz anlaşılamayan 5/6 hak sahibi ile de anlaşılır ve KİPTAŞ'da tamamına sahip olacağı Vadi  Center'ı kısa süre içinde ekonomiye kazandırabilecektir dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim