TEOG sınavı sonrası başarı grafiğini çıkaran Okul Kurucusu Maksut Konyar “Çapa Bilim Koleji dünya standartlarında kaliteli bir eğitim anlayışından yola çıktığı ilk günden beri disiplinli ve özverili çalışmalarıyla ektiği tohumların filiz vermeye başladığını TEOG sınavında elde ettiği başarısı ile gösterdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Hiçbir başarı tesadüf değildir dedik ve bu doğrultuda öğrencilerimizin geleceklerini nasıl daha iyi şekillendirebiliriz diye çalışmalarımıza devam ettik.

TEOG sınavına giren toplam 18 öğrencimizden 4’ü 120 soruya tam ve doğru cevap vererek Çapa Bilim Koleji adına önemli bir başarıya imza atarak başarının tesadüf olmadığını ispatladılar.

Yine 120 soruya 2 öğrencimiz 119, 1 öğrencimiz 118 ve 2 öğrencimiz ise 117 doğru cevap vererek okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve velilerinin yüzünü güldürdü.

Branş bazında incelediğimizde ise Türkçe dersinde 9 öğrencimiz, Matematik dersinde 6 öğrencimiz, Din Kültürü dersinde 9 öğrencimiz, Fen Bilgisi dersinde 9 öğrencimiz, İnkılap Tarihi dersinde 10 öğrencimiz, İngilizce dersinde ise 9 öğrencimiz soruların tamamını doğru cevapladılar.

Bu başarılı grafiğin ortaya çıkmasında büyük emek ve katkı veren başta değerli öğretmenlerimizi, her biri ile ayrı ayrı gurur duyduğumuz çok kıymetli öğrencilerimizi ve fedakâr velilerimizi yürekten kutluyorum.

Çapa Bilim Koleji geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceğini şekillendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir.” sözleri ile hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin altını çizdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim