Dernek Başkanı Suat Sarıkaya ve Yönetimi Hemşehrilerini ziyaret etti

Samimi ortam da geçen sohbette Malatya, Zeytinburnun ,son siyasi gelişmeler ve referandum gündemi ile alakalı konuşmalar yapıldı.  


İstanbul Times Haber Merkezi


Ak Parti Bakırköy ilçe başkanı Aysun Çelikler ”Daha önce il yönetim kurulu üyesi olduğunu  bakırköy’de ikamet etmesinden dolayı o zamanki il başkanı Aziz Babuşçu’nun Bakırköy ilçe başkanı ol teklifi ile verilen görevi kabul ettiğini ifade ederek siyasi partilerde en zor görevlerden birisinin de ilçe başkanlığı olduğunu ifade etti. İlçe başkanı olduktan sonra ülke olarak çok hızlı gelişmelerin olduğunu ifade eden Çelikler Bakırköy de seçmen sayısı olarak Malatya’lılar ilk sırda yer alıyor.Partimizi bakırköy’de en iyi şekilde temsil etmek adına çalışıyoruz dedi.

Sarıkaya’da şunları söyledi “Bakırköy’de seçmen sayısı olarak Malatyalıların ilk sırada olmasına rağmen bu ilçede henüz Malatya derneği yok .Bakırköyün komşu ilçesi olarak Aysun Çelikler başkanımıza Malatyalı olarak desteğimizi vermek için yanında olduğumuzu bilmesi adına bugün kendilerini ziyaret ettik. Bizi samimi ve içten bir ortamda karşıladı. Sanki kendi evimize gelmiş gibi hissettik. Başkanımız ve yönetimine samimi ve içten karşılama için teşekkür ederim” dedi.

Dernek başkan yardımcısı İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Malatya Kitabı yazarı gazeteci yazar  Hüseyin Çetiner 1993 de yazmış olduğu ve şu an 4.basımı satışta olan Malatya Kitabından Aysun Çelikler başkana hediye etti. Çetiner ‘de  samimi misafirperverlik için Ak parti  Bakırköy İlçe başkanı Aysun Çelikler’e teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim