30 Ağustos Zafer Bayramı Bakırköy’de coşkulu bir şekilde kutlandı. Bakırköy İncirli Caddesi Üzerinde toplanan kalabalık fener alayı ile Bakırköy Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksine Türk Bayrakları ve meşaleler yürüyerek Gökhan Özen Konserine akın etti.

Bakırköy Belediyesi tarafından 19 Mayıs-Cumartesi günü açılışı yapılan Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksinde(Ataköy Polis Merkezi karşısı) bulunan amfi tiyatroda hayranlarıyla buluşan Gökhan Özen eski ve yeni sevilen birçok şarkısı ile Bakırköylüleri coşturdu.

“Atatürk’e layık olmak için daha çok çalışacağız”

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Bugün sadece Anadolu’da değil, emperyalizme karşı mazlum milletlere örnek olan büyük zaferin 96. Yıl dönümü hepimize kutlu olsun. Bu toprakları kanıyla canıyla bizlere vatan yapan başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi saygıyla minnetle özlemle bir kez daha anıyoruz. Bu bayramı bizlere ve bizden sonraki nesillere ebediyete kadar yaşatacak olan ulu önderimize minnetimizi ve saygımızı sunuyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımız çok önemli ama bu yaptıklarımızı kafi göremeyiz. Bundan çok daha fazlasını başarmak zorundayız. Atatürk’ümüze layık olabilmek için daha çok çalışacağız. Yaptıklarımızı yeterli görmeyeceğiz. Daha fazlası için mücadele edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim